- 17 Ağustos 2009
- 44.167
- 33.279
- 3.448
Kaybederken de oyunda gelişen şeyleri gören çok az kişi var forumda. Kazanan antrenörü övmek dünyanın en kolay işidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir necati ümit davala degil hicbiriyanılmıyorsam 7 yardımcısı var ve işlerinde çoğu uzman.
Imparatorrent geldiğinden beri yogun fiksturde herkes deli gibi mücadele ederken kimsenin sakatlanmadiginin farkında miyiz. Bu takım 5 senedir çalışmıyordu kardeşim CALISMIYORDU. Çalışan adama 1 ay bile yetiyor iste görüyoruz.
Pazartesi günü derbi maçı oynandığı nerde görülmüş var bir deHocam “ama Barcelona deplasmandan sonra bu seviyeler kolay değil” dememiş mi?
“3 günde 1 maç kolay iş değil” dememiş mi?
“3 gündür yoldayız, çok yorgunduk” dememiş mi?
“Hava şartları çok soğuktu” dememiş mi?
Al torrentdaşimrenktaş bana şöyle karizmatik bir torrent fotosu atar mısın pp yapayım
Calisarak gelisemedigimiz icin degiserek gelistik. : )38 gol yediğimiz geri pas alışkanlığımıza nooldu cidden?
aylarca 1 önlem alamamıştık...
teşekkürler torrentdaşAl torrentdaşimEkli dosyayı görüntüle 153489
Ben de Rumen'lerin dili Fransizca'ya benzer diye biliyordum. Hatta Fransa sirf onun icin Romanya'nin AB uyeligini güçlü şekilde desteklemisti.Cica İngilizce biliyor. Hatta Rumenler İspanyolcayı da tek tük anlayabilir. Yakın diller. Muhtemelen çeviri değil de 3'lü bir taktik konuşuyorlardı.