kadronun atleticodan iyi olduğunu söyleyen yok zaten, atletico gibi bi savunma takımı bile orada ne hallere düşüyor istediğin kadar iyi kapan belli bi kaliten yoksa oradan çıkamazsın demek istediğim bu, açıklamak bile zul gerçi de neyse.

çıkardıkları kadrodan da bizim maçı ne kadar ciddiye aldıkları ortadaydı
Sizinle bu konuda anlaşamayacağız, umarım siz haklisinizdir ve bu kadroda benim düşündüğümden daha büyük bir potansiyel vardır.

Bu herifle kadıköye çıkarsak bu kötü fb’den vallahi de billahi de fark yeriz.

arkadaşlar geçen barcelona maçından sonra forumca övüyorduk. ben bugün maçı izlemedim motivasyon yok sonuçta lig bizim için zaten önceden bitmişti. simdi elinizi vicdaniniza koyun hoca yüzünden mi yenildik neden bu kadar eleştiriliyor? yani 1 mac göklere çıkarıyoruz diğer mac gömüyoruz

Bazı arkadaşlara yazdan beri anlatamadığımız şey şu ; Terim sın zamanlarında çok kötü hocalık yaptı diye bu adam gibi , Tudor gibi hatta bizden sonraki kulüp performansları da kötü olan Mancini gibi adamları sırf Terim’i sevmiyorsunuz diye övmenize gerek yok. Hadi Mancini bir tarafa kalanlar direkt kötü hocalar. Bu ekonomik durumda iyi hoca gelemeyeceğini hep söyledim ve bu yüzden Terim en azından seneyi tamamlasın dedik diye Terimci falan diye yaftalandık burada. Takımda zerre ışık yok. Ligde hoca değiştiren bütün takımlar ivmelenirken biz maç başı iki gol yemeye devam ediyoruz. Kadroda kritik eksikler var fakat bu sıranın kadrosu değil. Farklı saiklerle bu adamı çok iyiymiş gibi pazarlamayı bırakmak gerek. Bunu yapan kişilerin forumdaki en büyük FT muhalifleri olması tesadüf değil. Sezon sonu vedalaşılmalı normalde fakat mevcut yönetim daha iyisini muhtemelen getiremeyecek , o sebeple nötrüm ama kesinlikle bu takıma hocalık yapacak kalibrede değil Torrent.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu herifle kadıköye çıkarsak bu kötü fb’den vallahi de billahi de fark yeriz.
fb kötü falan değil gayet formda bu 1.
evet avrupa da diri bir gs vardi lige tasıyamayacaklar ve muhtemelen yenilip geleceğiz kadıköyden. torrent değil baska biri de olsa sonuc değişmeyecektir. ben herhangi bir takımı kesin yener diyebileceiğimiz bir gs görmüyorum. giresun dahil malatya dağil. bırak deplasman fb maçını.

Imparatorrent hocam feneri kadiköyde hanimi eyleyip gelecektir. Hocamıza güvenelim.

İyi hoca olsa bile kredisini yiyor şu an tahammül sınırlı artık seneye ilk tökezlemede yanında destek bulamaz. Tudor'da geldiğinde fark koyamamıştı üstüne Ostersunds'a elendi sonra ilk fırsatta şutlandı ki kimsede niye yollandı demedi eli güçsüzdü en başta.

Torrent in seneye kalırsa beni çok endişelendiren yanları var

- çok tutucu bir teknik adam. hiç denemiyor yeni şeyleri. fb ferdi ve osayi den bek yaptı sezon başı kim derdi bunu?

-skor ve oyun ne olursa olsun kulübedeki duruşu aynı. Futbolu matematik sanıyor duygu yönünü yok sayıyor motivasyon, hırs konusunda eksik.

-oyuna müdahaleyi oyuncu değişikliği ile değil oyuncuların saha dizilişleriyle yapıyor. Takım ne kadar kötü olursa olsun sessizce bekliyor devre arasını.

-hırslı agresif değil. Tamam çirkef olsun istemiyorum ama kerem e adamlar tekme atarken yık ortalığı 4.hakemin yanına git. Terim bu konuda ne kadar iyiyse torrent o kadar kötü. Hakem üzerinde 0 etkisi var. Bu ligte sergen Yalçın ellerini açtığı için sürekli takımına en kötü 5 puan kazandırdı. Kısaca bize göre bu lige göre fazla efendi.

-son olarak. Galatasarayı yeterince tanımıyor. Yenildiği maçlar sonrası koşa koşa rakip antrenörü tebrik etmesi filan centilmence davranış görünebilir ama benim teknik direktörüm Galatasaray kaybedince mutsuz olsun tebriği kibarlığı bıraksın isterdim ben.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt