Sacmalik. Bizden tartismasiz daha kotu kadrolara sahip takimlar

Altay
Goztepe
Rize
Malatya
Giresun
Kasimpasa
Gaziantep
Antalyaspor
Karagumruk
Malatya, Altay, Göztepe ile yarışır bu kadro. Tek tek isim olarak değil kadro mühendisliği olarak değerlendiriyorum. Giresun, Kasımpaşa, Antalya bizden kat ve kat iyi bu konuda. Kerem'i al bu kadrodan arkamızdaki takımlara ver ligde bile kalamazsın ilk 5'e girermiş bu kadro peh :D

Malatya, Altay, Göztepe ile yarışır bu kadro. Tek tek isim olarak değil kadro mühendisliği olarak değerlendiriyorum. Giresun, Kasımpaşa, Antalya bizden kat ve kat iyi bu konuda. Kerem'i al bu kadrodan arkamızdaki takımlara ver ligde bile kalamazsın ilk 5'e girermiş bu kadro peh :D

Aynen Kasimpasa Antalya ozellikle Giresun Uefada deplasmanda gol yemeden ikinci tura cikar ve barcaya kok soktururlerdi

sorun nerede sence renktaş

Hem Fatih Hoca hem torrent ciddi sinifta kaldi. Torrenti yinede fazla suclamam adam yardimci antrenor calismis kariyeri boyunca.

Elimizdeki takim cok kaliteli bir takim degil ama ligte 15. olacak bir takim hic degil.

Fatih Hoca pas oyunu israri nedeniyle takimi p.c etti

Dome ise ligi ve oyunculari tanimadigi icin ve de teknik direktorluk gecmisi hemen hemen hic olmadigi icin kadro secimlerinde ve oyuna mudahelelerde cok yetersiz

Hem Fatih Hoca hem torrent ciddi sinifta kaldi. Torrenti yinede fazla suclamam adam yardimci antrenor calismis kariyeri boyunca.

Elimizdeki takim cok kaliteli bir takim degil ama ligte 15. olacak bir takim hic degil.

Fatih Hoca pas oyunu israri nedeniyle takimi p.c etti

Dome ise ligi ve oyunculari tanimadigi icin ve de teknik direktorluk gecmisi hemen hemen hic olmadigi icin kadro secimlerinde ve oyuna mudahelelerde cok yetersiz

bu takım dediğin gibi buraların takımı değil ama ilk 3e de normalde giremez

ancak işte büyük takımın sıradan kadrosuyla sıradan takım normal kadrosu aynı olmuyor maalesef

bu orta saha göztepede çok iyi görünebilir ama bizşm seviyede oyun oynarken çok kötü görünüyor

Sen önceki kişi olsaydı real madridin durumuna düşerdik. sağolasın reis.

Gerçekçi konuşmak gerekirse övündüğü kadar iyi değil, yerildiği kadar kötü değil. Ortasında bir yerlerde. Kötü olduğunu düşünmüyorum ama fark yaratacak kadar iyi değil. Yine de yerine gelsin denilen antrenörler de Torrent'ten iyi değil. Okan-Sergen nasıl şampiyon oldu biliyoruz hepimiz.

Kadro mühendisliğimiz kötü. Bunu kabullenelim. Daha önce de yazdım neden oynamadı dediğimiz oyuncuların hepsine oyuna girince sövüyoruz. Kadronun elden geçirilmesi lazım. Bir de öyle izlemek isterim Torrent'i. 9 maçta bir maç kazanmış takımın başına geçtiğini de unutmamak lazım.

Ama her şey yana. Beyefendi bir kişilik. Kişiliği üzerinden sallayanları samimiyetsiz buluyorum.

Ben 2 gunde degisen yorumlardan cok sıkıldım.bu yanar donerligin adi baska bisey olur ama dilim varmiyor.antep macinda yorgun bi takim olacağıni herkes biliyodu,ki 2 gun sonraydi mac...1 puan bile yeterdi diyenler vardi.iyi oynamadik ama pozisyonlarada girdik.aptalligimizdan yenildik,ligi önemsemeyen gevsekler yuzunden.torrentta umut vadedici seyler var ama ligin sonuna kadar sabretmek lazim.boyle olmaz

Daha gecen bjk macinda son 4-5 yilin en iyi oyunu vardi ilkyarida,o da unutuldu.takim odaklanınca hocanin istediklerini yapabiliyor demekki.2 barcelona macinda bile hakki verilmedi bu adamin,hala terim olsa elerdik galip gelirdik falan.bu nasil bi itliktir anlamiyorum,fatih terimi cok seven biri olarak

1647811882450.webp

waybe 8 maç kalmış bence bu 8 maç belirlemeli akıbetini. seneye sadece lig olunca nasıl olacağını görek. barç maçları ve arasındaki blowtaş maçı olumlu. bugün içinde sergionun yukarda dediğine iştirak ediom konya maçı kadar berbat bi maç değildi skora rağmen. yedekteki bazı herifleri kullanmağı düşünse daha iyi olurdu tabi. ilerliyen haftalarda da milli arada terbiye etmek suretiyle bazı heriflerden 8 maçta ii performans almağı hedeflemeli örn. pulgar halil çikaldinho morutan gibi.

bugün yorgunluk belirtisi çok belliydi artı üstüne birde hedefsizlik olunca Şampiyonluğa alışmış her takım gibi kolay teslim oluyor oyuncular...

ne olursa olsun yeni sezonda Torrent ile devam etmeliyiz...bir mucize olurda Transferler yaz kamp dönemine yetişirse o zaman Şampiyonluğun en büyük adayı oluruz...yeni gelecek oyuncular birde hocanın oynatmak istediği sisteme uymalı tabiki...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

''Terim olsa, Barca' yı elerdik'' diyenlere, birisi de ''Sezona Torrent ile başlasak, Terim varken bize adeta tecavüz eden PSV yi ve sonrasında Benfica' yı eleyip UCL ye katılırdık'' dese, cevapları ne olur acaba? Düz mantıkla bakınca gayet mantıklı bir önerme olurdu doğrusu...Afaki üfürmelerden sıkıldım; bizden önce Napoli' yi, bizden sonra RM' i deplasmanda 4 lemiş bir takımdan bahsediyoruz, kul hakkına girer, etmeyin!..

Geri
Üst Alt