Can Danacıyan
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2012
- 9.191
- 3.714
- 1.298
Terim olsa ilk 10 dakika deli gibi kontrolsüz saldırıp maç sonucu 6-1 5-1 gibi yenilirdik. sayısız örneği mevcut son 10 yılda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 153993
waybe 8 maç kalmış bence bu 8 maç belirlemeli akıbetini. seneye sadece lig olunca nasıl olacağını görek. barç maçları ve arasındaki blowtaş maçı olumlu. bugün içinde sergionun yukarda dediğine iştirak ediom konya maçı kadar berbat bi maç değildi skora rağmen. yedekteki bazı herifleri kullanmağı düşünse daha iyi olurdu tabi. ilerliyen haftalarda da milli arada terbiye etmek suretiyle bazı heriflerden 8 maçta ii performans almağı hedeflemeli örn. pulgar halil çikaldinho morutan gibi.
Kim diyor renktaşBugün görevine son verilecek deniyor
Ne görmek lazım?Bioya bakın
Tuhaf geldi , gönderilecek deniyor yaNe görmek lazım?
Aptallık olur. Lig zaten öyle ya da böyle bitecek. Kaldı ki göndersen kim gelecek? Öyle bir plan varsa sene sonu yapılmalıTuhaf geldi , gönderilecek deniyor ya
Cıkardıgı 11 akıl tutulması . Sağ bek semih hadi sağ bekin yok . Oynasın ama önüne hiç düşünmedigin maç eksigi olan morutan atıyosun . Sonrasında pulgarı getiriyolar neden oynatmıyosun hadi hazır değil yada yetersiz nasıl onayladın . Onaylamadıysan sen td sin sana sormadan nasıl oyncu alıyolar . Bunları cıkıp ben istemedim demessen üzerne kalır . Yönetmin maşası olursun o yüzden konuş yada git.
KatiliyorumBen 2 gunde degisen yorumlardan cok sıkıldım.bu yanar donerligin adi baska bisey olur ama dilim varmiyor.antep macinda yorgun bi takim olacağıni herkes biliyodu,ki 2 gun sonraydi mac...1 puan bile yeterdi diyenler vardi.iyi oynamadik ama pozisyonlarada girdik.aptalligimizdan yenildik,ligi önemsemeyen gevsekler yuzunden.torrentta umut vadedici seyler var ama ligin sonuna kadar sabretmek lazim.boyle olmaz
Roger Schmidt bekle gelir. Avrupada yoksun. Adamı daha iyi ligler takip ediyor.Erken seçim kararı alınırsa Mayıs ayında yeni başkan gelir. O zaman zaten ligin bitmesine son 1-2 hafta kalır. Torrent gider. Yeni gelen başkan Roger Schmidt'i getirir. Campos ve Sensible sistemi devam eder. Marcao, Kerem, Nelsson ve Mohammed'e gelecek 20 milyon euro civarı teklifler değerlendirilir. Yunus Akgün, Okan Kocuk, Emre Akababa ve Ozornwafor kiradan döner. Yeni kadro planlaması yapılır. Yani Torrent'in gidişi Burak Elmas'ın gidişine bağlı anlyacağınız. Ha yeni gelen başkan ben Fatih Terim'i yeniden teknik direktörlüğe getiriyorum da diyebilir.