başka bir konu açmayayım diye buraya yazayım dedim

bugün bjkli arkadaşla konuşuyorduk valerien ismael üzerine

bu arkadaş pek sıcak bakmıyor risk filan diyor

ama asıl endişem bu adam aşırı idman düşkünüymüş bizim yerliler sabote ederler dedi

şimdi bu idman konusu gerçekten bizim hocalarda ve avrupada farklı olabilir mi diye düşünüyorum

arda mıydı emre miydi ispanyada antrenmanı öğrendim demişti

oyuncularımızın avrupa takımları karşısında genellikle fiziken ezilmesi filan düşünülünce böyle bir şey var mıdır sizce
Muhtemelen biraz abartılsa da vardır. Yani bu biraz spor ve atletizm kültürüyle de alakalı, biraz da kaç yaşında çocukların kendini futbolcu olarak görmeye başladıklarıyla. Oluşan fark antrenman metodlarından çok antrenman ciddiyetiyle alakalı bence. Metod olarak da illa ki fark vardır ama bu kadar etki yaratır mı, sanmam.

1.5 yıl inatla sabredersek kulübü uçurabilir de o kadar vaktimiz var mı sıkıntı o işte. Mevcut yönetim yetersizliğinde işler dahada karmaşıklaşabilir. O yüzden şimdilik pas.

1.5 yıl inatla sabredersek kulübü uçurabilir de o kadar vaktimiz var mı sıkıntı o işte. Mevcut yönetim yetersizliğinde işler dahada karmaşıklaşabilir. O yüzden şimdilik pas.
en az bir sezon şans verilmeli...kendi kurduğu bir kadro ile bence daha iyi işler yapar...özellikle ortasahaları görmek isterim onun oyununda...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sene sonu bir de bunun tazminatı çıktı başımıza. Sağ ol BElmas.

tercümana sormuştur "İbra nedir ibra ? İbrahimovic ????"

Bu arada...italya elendi...Mancini soru işareti

Her ne kadar son 8 hafta kaderini cizecek olsa da,kalmayacak buyuk ihtimalle.bizde olmazsa baskasinda basarili olabilir.yolu acik olsun

akbabalar hocayı 8 mac salar umarım

altyapıya kaydırılmalı as takımdan daha mühim olan gelecek gelecek diye konuşuyorsak önemli 16-20 yas arası oyuncuların gelişimi.
Kulüpte bu hiç sallanmıyor asıl noktamız bu olmalı. Domenec olmaz baskası olur, antrenman oyuncu gelişimi üzerine çalışacak bir ekip lazım

Yolu açık olsun, hoca prensip gereği istifa edecektir

Geri
Üst Alt