Kirli sakal ve sert bir yüz ifadesi

Bi yerden hatırlıyorum ama nerden çıkaramadım

9DEBDFE2-7F8C-445B-953A-7AE3DDE0AEF4.webp

Yerine biri gelecekse yine yabancı hoca gelmeli. Türk hocaların devri geçti artık.
türk hocaların devri geçti diyoruz ama şampiyon yine yerli bir hoca oldu. uzun yıllardır bu durum var ve yabancı bir hoca şampiyon olana kadar da yerli hocaların devri tamamen bitmiş sayılmaz. çözemediğim garip bir durum ama yabancı hocalar bu ligde başarılı olamıyor bir türlü

türk hocaların devri geçti diyoruz ama şampiyon yine yerli bir hoca oldu. uzun yıllardır bu durum var ve yabancı bir hoca şampiyon olana kadar da yerli hocaların devri tamamen bitmiş sayılmaz. çözemediğim garip bir durum ama yabancı hocalar bu ligde başarılı olamıyor bir türlü
Vakit verilmiyor, süre tanınmıyor. Oldu bittiyle iş yapıyoruz. Günü kurtarıyoruz ama geleceği veriyoruz

Türk hocalarla ilgili konunun biraz da siyasetle ilgili düşünüyorum
Hakemlerin ve federasyonun bu kadar etki ettiği ligde kimi isterlerse onu yapıyorlar bence

Takimi iyi calistiyor bu yuzden Yardimci Td olarak kalabilir kovup tazminat vermeye gerek yok.Yardimci Hoca olarak cok is yapar.

Bari 8 maç izin verin adama kimse 24 puan toplayacağımıza inanmıyor ama sezonu tamamlasın ki bence bu kadroyla bu ortamda 15 üstü puan alırsa her türlü kalması lazımda zor

Oyuncuların yanında antrenöründe potansiyellisini bulmuşken göndermek en kolayı.

Burak Başkanla birlikte kendisinin de kalmasını isterdim. Mevcut kadro ve mali durum itibariyle, bizden seneye de pek bir şey olamayacağı aşikar. Kısıtlı imkanlardan daha iyi verim elde edebilecek birinin bulunabileceğini zannetmiyorum. Birde tazminat filan sözkonusu olacak, ne uğruna?..

Mevcut durumların hiçbirinde kabahatin olmasa da, Galatasaray'ın hocası olabilecek çapta değilsin. Yine de katkıların için teşekkürler.

kendisi yardımcı antrenör olabilir vs ama adamı rezil ettiler yahu.

Kendisi acisindan gelebilecegi en iyi zamanda geldi... Genc potansiyalli ve Türkiye ligi icin fazlasi ile yetenek barindiran ve oynadigi futbolun saha icinde ligde meyvesini alamayan bir ekipti... Bu Takim özellik ile ikinci yarida cok ciddi bir acilma yasayabilme potansiyaline sahipti. Ancak takim ciddi sekilde geriye gitti ve bunun ile birlikte düsüs süresi uzadi. Fenerbahce ve Besiktas ile az biraz puan farki varken, iyicene acildi. Cünkü takimin orta sahayi saglam tutma, az pozisyon verme ve gecis hücumlarindaki basari derecesi azaldi...

Gönderelim desek de yerine kim gelecek sorusu aciliyor?

En önemlisi ise aynen beklenildigi gibi gelmesi ile Babel ve Feghouli gibi oyuncularin oyun süreci kisalmadigi gibi, ayni sekilde Morutan ve Halil Dervisoglu gibi iki tane önemli yetenegin oyun süresi tamamen kesildi. Yani kisacasi gencler daha az oynama sansi buldu.

Transfer konusunda ise Teknik Direktör yönetimin imkanlarina, yönetim de eger maddi bir gücü yoksa, kulübün imkanlari ile sinirlidir. Bu kulüp 4 sene tarihin en agir FFP yaptirimlarini yasadi... Galatasaray´da son yillarda transferlerde yasanan tüm sorunlarin basinda FFP yaptirimlari vardir. Yönetimlerin bunu asamamasi yine ayri bir durumdur.

Bu sezon da takimi esas kisitlayan gencler degildi. Zaten mevcut genclerden beklenemezdi bu takimi su an itibari ile tasimasi. Mali yönden kulübün omurga yükeni olusturan Babel, Feghouli, Falcao, Diagne gibi oyuncularin kazandigi paranin hakkini verip, takimi sirtlayamamalari idi sorun. Ve ayni zamanda kulübü o maliyetleri ile daha iyi transfer yapmaktan da alikoydular...
Bunun üzerine Muslera´yi da ekleyebiliriz ancak fark olarak belirtelim ki, onun sözlesmesi zoraki degil, tercihen uzatildi.

ernesto valverdeyi getirip kendisini yardımcısı yapalım

Geri
Üst Alt