Kendisi acisindan gelebilecegi en iyi zamanda geldi... Genc potansiyalli ve Türkiye ligi icin fazlasi ile yetenek barindiran ve oynadigi futbolun saha icinde ligde meyvesini alamayan bir ekipti... Bu Takim özellik ile ikinci yarida cok ciddi bir acilma yasayabilme potansiyaline sahipti. Ancak takim ciddi sekilde geriye gitti ve bunun ile birlikte düsüs süresi uzadi. Fenerbahce ve Besiktas ile az biraz puan farki varken, iyicene acildi. Cünkü takimin orta sahayi saglam tutma, az pozisyon verme ve gecis hücumlarindaki basari derecesi azaldi...

Gönderelim desek de yerine kim gelecek sorusu aciliyor?

En önemlisi ise aynen beklenildigi gibi gelmesi ile Babel ve Feghouli gibi oyuncularin oyun süreci kisalmadigi gibi, ayni sekilde Morutan ve Halil Dervisoglu gibi iki tane önemli yetenegin oyun süresi tamamen kesildi. Yani kisacasi gencler daha az oynama sansi buldu.

Transfer konusunda ise Teknik Direktör yönetimin imkanlarina, yönetim de eger maddi bir gücü yoksa, kulübün imkanlari ile sinirlidir. Bu kulüp 4 sene tarihin en agir FFP yaptirimlarini yasadi... Galatasaray´da son yillarda transferlerde yasanan tüm sorunlarin basinda FFP yaptirimlari vardir. Yönetimlerin bunu asamamasi yine ayri bir durumdur.

Bu sezon da takimi esas kisitlayan gencler degildi. Zaten mevcut genclerden beklenemezdi bu takimi su an itibari ile tasimasi. Mali yönden kulübün omurga yükeni olusturan Babel, Feghouli, Falcao, Diagne gibi oyuncularin kazandigi paranin hakkini verip, takimi sirtlayamamalari idi sorun. Ve ayni zamanda kulübü o maliyetleri ile daha iyi transfer yapmaktan da alikoydular...
Bunun üzerine Muslera´yi da ekleyebiliriz ancak fark olarak belirtelim ki, onun sözlesmesi zoraki degil, tercihen uzatildi.
troll mesaj sanırım

Sans verilmeli bana göre

Takimin durumu geldiginde zaten iyi degildi,buna ragmen bazi maclarda cok iyi sinyaller verdi.

Özelikle barca maclarinda takimla gurur duydum bunun icin kredi kazandi bende ama secim olacagi icin yeni yönetimin devam edecegini zannetmiyorum

Adam gitmiyorum, sözleşmem var derse

Zaten bu olur. Flamengo ve bizdeki performansindan sonra, ve iki kere üst üste erkenden kovulursa, bir daha kolay kolay adam gibi takim calistirmasi zor olur. Yani son sansini erkenden birakmayi istemez diye düsünüyorum.

Zaten bu olur. Flamengo ve bizdeki performansindan sonra, ve iki kere üst üste erkenden kovulursa, bir daha kolay kolay adam gibi takim calistirmasi zor olur. Yani son sansini erkenden birakmayi istemez diye düsünüyorum.

Kariyeri bitti zaten. Barcelona beraberliği haricinde hiç bir başarısı yok. Lig dahilinde puan ortamalaması 1 olan bir hocadan bahsediyoruz. Buradan sonra bir yere gelirse Guardiola'nın bizzat arayıp rica etmesiyle bir ikinci lig ekibine falan gider.

Bu hocaya bu kadar sabredilmesi Burak Elmas'ın bir şey bildiğinden veya hocaya inandığından değil, "bunu da gönderirsem hayatta başkan kalamam" korkusundandı. Bence bu noktada bu da gayet açık.

Son düzenleme:
Gönderilmesi durumunda imparattorrent tek kuruş tazminat almayacaktır

türk hocaların devri geçti diyoruz ama şampiyon yine yerli bir hoca oldu. uzun yıllardır bu durum var ve yabancı bir hoca şampiyon olana kadar da yerli hocaların devri tamamen bitmiş sayılmaz. çözemediğim garip bir durum ama yabancı hocalar bu ligde başarılı olamıyor bir türlü
Renktas adil yarışma ortamı yok. Adil yarışma ortamı olan Avrupa'da Türk takimlarimizin ne hale geldikleri ortada. Avrupa futbol adamları, bizim Türk futbol adamlarinin üzerinde malesef

2 ay sonra nerede olacağı tamamen muallakta şu an - Burak Elmasla en azından belki 1 sezonum baştan temiz sayfa olarak vardı diyordu belkide.

şimdi 9 maçta nasıl kendisini verebilir takıma bilemiyorum. GS açısından her şeyin ipek ipliğine bağlı olduğu dönemdeyiz.

Bu camiayi biraz benimsediyse - gerçi ne kadardır burada ki- gidip kalan her maçı kazanırsa falan enteresan hale gelir T.D konusu. (matematiksel olarak ilk 4 ihtimali hala var - gerçi bunu muhalefet olup burak elmas yönetimini iğnelemek için konuşan hiç olmadı).

esas belkide şimdi bu ihtimal yönetimsel kırılma nedeniyle küme konusuna gelecek.

Renktas adil yarışma ortamı yok. Adil yarışma ortamı olan Avrupa'da Türk takimlarimizin ne hale geldikleri ortada. Avrupa futbol adamları, bizim Türk futbol adamlarinin üzerinde malesef
çok üzerinde hem de orasını tartışmıyorum zaten ama pratikte bir yerli hegemonyası var. adamlar şampiyonluklara ambargo koymuş resmen yıllardır ve bu durum bir türlü değiştirilemiyor. enteresan bir ligimiz var

Gelecek yönetime kendini göstermek için elinden geleni yapacaktır ama bunu zaten yapıyordu. Fazla şansı olduğunu düşünmüyorum.

FPLBR5aXsAUWb3k

Geri
Üst Alt