Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.315
- 101.526
- 5.238
Valla öyle sandım ben yalan yokO nasıl anlatış la, kötü yola düşmüşüm gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla öyle sandım ben yalan yokO nasıl anlatış la, kötü yola düşmüşüm gibi
Üstad şu Fikirtepe'de başlayıp Nişantaşı'na giden hikayeni ne zaman yazmaya başlayacaksın?Güvenç Kurtar da böyle yorumluyor maçları![]()
FikirtepeÜstad şu Güngören'de başlayıp Nişantaşı'na giden hikayeni ne zaman yazmaya başlayacaksın?
Karşı takım Çorba gibi sahada dizildiğinden tam çözemedim o kadar kötüler yaniJimmy ortada oynuyor
Salih sağ bek
Nelsson diye başkasını izlemiyorsundur üstat umarım, yukarıdaki beyan güven vermedi.
Berkan'ın son dakika verdiği pası gördünüz bu adamlarla bir şey yapmaya çalışıyor İmparaTorrent hocamız
Sadece o olsa iyi. Bir pozisyonda önü bombosken ve önünde ceza sahasina kosan iki herif varken sag kanattaki emreye cok armutca bir top atti. Yuh dedim yuuhhhh.Berkan'ın son dakika verdiği pası gördünüz bu adamlarla bir şey yapmaya çalışıyor İmparaTorrent hocamız
Feneri yenme ihtimalimiz yok lakin olur da yenersek kalır bence.Emeklerin için teşekkürler hoca. Haftaya Fener'i yen yıllar sonra başlığını uplarız 2-3 överiz.
sag bek yoksa ömer oynar yapacak bisey yokhaftaya ilk 11 de ''Ö'' ile başlayan bir isim görürsem maç izlemem herhalde.