Kalmaz renktaş. Yeni gelen eskinin eleştirilecek ismini devam etttirmez. Adama zaten geldiğinden beri homurtu var. Risk almaz hiç kimse. Yeni bir hoca geleceği belli.
Feneri yenersek ve eşref gelirse kalır. Ama fener bizi haftaya dağıtacağı icin bu ihtimalin sonucunu asla öğrenemeyeceğiz.

Feneri yenersek ve eşref gelirse kalır. Ama fener bizi haftaya dağıtacağı icin bu ihtimalin sonucunu asla öğrenemeyeceğiz.
Fener kek rakipler ile oynarak baya şişe şişe balon oldu haftaya feneri patlatırız.

Eşref başgan çalışmaz bence bununla farklı bir isim vardır kafasında.

E_WOi3_WEAgi-z_.jpg

Bugün takım iyi gibiydi ama FGK çok kötüydü ikinci yarı biraz hareketlendiler penaltı geldi saçma sapan o gol olsa maç 2-2 bitmez diye kim diyebilirdi ben hala kalacak bir şey yaptığını düşünmüyorum.

Feneri geçerse gelecek sene biletini kapar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener neyi dağıtıyor ya. Biraz sertlik görünce telaşa düşecekler haftaya. Erken gol sıkıştırırsak yeneriz bence.

exseriyetle iyiydik diyebiliriz bilhassa ilk yarı. fb maçında hayırlısıyla yenilmeyelim sonra maçları da izlememeğe başlarız heralde

İkinci yarıyı izleyebildim. Defansif olarak takımın yerleşiminde, oyuncuların rakibe göre pozisyonlarını almalarında, top aralarına girmelerinde, sırtı dönük rakibe sert hamleler yapmalarında hiç bir sorun yok. Takımı ve Torrent’i o açıdan alkışlıyorum. Ayrıca, Terim dönemine göre ne değişti diyenleri de anlamak mümkün değil.

Ofansif olarak ise takımı beğenmedim. 5 ve üstü olması gereken bir maçtı. Rakip geride bayağı dengesiz yakalandı. Maalesef hep tekrar ediyorum ama yine yazmak zorundayım. Gedson gibi çift yönlü bir orta saha-buna topu kapıp rakibi dengesiz yakaladığımızda topla dripling yapıp, doğru pası, doğru anda atmak dahil-kaliteli bir 10 numara ve Onyekuru tarzında hızlı, rakip dengesiz yakalanmışken defans oyuncusu topuklarıyla geri koşmaya çalışırken kabusu olacak bir oyuncu lazım. Bu Babel ve Emre tarzı değil, Kerem ve Onyekuru tarzı bir oyuncu olmalı.

Torrent adına ve takımımız adına üzülüyorum. Çünkü bu adam şu bahsettiğim iki veya üç oyuncuyu alsa, yedek kulübesini de yenilese bu ligin içinden geçer ve Avrupa’da da makul başarılar elde eder. Hocada özellikle defansif olarak takım organizasyonu, oyuncuların pozisyon almaları ve fiziki anlamda fitlik konularında çok sağlam ışık var. Ofansif olarak da her zaman kaliteli ayaklara mecbursun. Bizim takıma ilk on bir için golcü ve driplingçi bir kanat şart. Adamın eli kolu o açıdan şu an için bağlı…

Son not olarak da şunu ekleyeyim. Hocanın ilk on birleri bazen beğenilmiyor. Ama yanlış hatırlamıyorsam, neredeyse her oyuncu değişikliğinden sonra takım net düşüş yaşıyor. Bu da yedek kulübemizin kalitesizliğinin en büyük kanıtı.

bence şans verilmeli
yetenekli bir orta saha ile baya iyi oynayabiliriz.
İlk yarıdaki Karagümrük maçında önde baskıyı 75.dk sonra yapıp gol atmıştık.
Bu maçta bütün maç yapıldı.
Analiz olarak bence gayet iyi iş çıkarıyor.

Geri
Üst Alt