Hocam şöyle tıkırında bitir şu sezonu sonra sen yoluna biz yolumuza en azından sana değil seni getirene söveriz

Daha iyi bir kadroyla daha dominant bir takım yaratma potansiyeli varken yine yeni maceralara mı girilecek şimdi.

Bana göre eğer yerli hoca düşünmez ise yeni yönetim - yabancı bir hocaya maliyet/bütçe ve torrente tazminat durumuna gireceğine 1 sene devamı gelir.

He yeni yönetim kafalarda oturmuş başarısız sezona dair etkenler kapsamında her şeyden kurtulma çabasına girerse bilemem.

ama macera lüksümüz yok seneye

hocam bize yıllar sonra güzel bir şeyler izlettiğin için teşekkür ederim. okan buruk gibi biri gelirse çok üzülürüm bu adamın yerine
Hocam fazla abartıp gaza geliyorsunuz neyi başardı da bu teşekkür?
Arap İsmail de güzel top oynatıyor fb ye o mantıkla Arap da kalsın
Ömer bayram ın topçu olmadığını anlamayan hoca benim değerlendirmem de sınıfta kalır.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artıları:
- Saha içi dizilimde, pas kalitesi ve hızında, ön alan baskısında gözle görülür gelişme sağladı
- Terim döneminde mental olarak tamamen dağılan, hata üstüne hata yapan Taylan'ı ve Berkan'ı ciddi şekilde toparladı, bizim reaktif taraftarlar son dakikada atamadığı pasa odaklanıyor ama Berkan'ın topsuz alan oyunu tam bir Torrent masterclass
- Babel ve PvA'nın form grafiğini yükseltti
- Kerem'in son tercihlerine ve saha içindeki pozisyon alışına dokunuşlar yapıp bir üst seviyeye çıkmasını sağladı
- Emre Kılınç'ı kazandı
- Öyle ya da böyle ideal kadroyu oluşturdu ve bir oyun ezberi oturttu
- Antrenman kalitesini ve futbolcuların fizik kalitesini arttırdı
- Tüm derbilerde ve önemli maçlarda iyi oyun izletti
- Artık duran toplarda tehlike yaratıyoruz
- Her hatada topçuların gelmişine geçmişine sövmüyor, senede 10 maç ceza alacak bir figür değil
- Takımın U19 maçlarını izleyecek kadar işine odaklı bir adam, camia yine bir kaosa sürüklenmişken milli ara dönüşü takımı mental olarak şu maça hazırlamak büyük iş

Eksileri:
- Özellikle Anadolu deplasmanlarında taktik planları her zaman tutmayabiliyor
- Oyuna müdahaleleri eksi, fakat bunda yedeklerdeki oyuncu kalitesinin de payı büyük
- Morutan ve Pulgar'dan hiç verim alamıyor ama oynadıklarında da niye şans bulmadıklarını anlıyoruz

Artıları eksilerinden bu kadar fazla olan, takımı bariz yükselişe geçiren adamı tazminat verip göndermek isteyecek kadar kinli olmak, maç önünde ıslıklamak falan kesinlikle rasyonel, futboldan anlayan adam işi değil. Emekliliği gelen hocalarını kovan Burak Elmas getirdi diye ıslıklıyor millet, başka bir sebebi yok. Seneye kovup Okan'ı getiririz, Torrent de gittiği takımla ligi üstümüzde bitirir diye tahmin ediyorum. Ben takımdaki bariz yükselişi gören biri olarak desteğe devam edeceğim, umarım kalan bölümde skor almaya devam ederiz, 11. sırada teslim aldığı takımla en kötü 5. 6. bitirirse cahil cühela tayfayı bir nebze susturacaktır.

Deplasmanlar da 5 maçta 12 gol yemişiz maç başına 2.4 yapıyor ve Kadıköy'e gidiyoruz adamlar da fazlasıyla formda ne yapacak göreceğiz.

Artıları:
- Saha içi dizilimde, pas kalitesi ve hızında, ön alan baskısında gözle görülür gelişme sağladı
- Terim döneminde mental olarak tamamen dağılan, hata üstüne hata yapan Taylan'ı ve Berkan'ı ciddi şekilde toparladı, bizim reaktif taraftarlar son dakikada atamadığı pasa odaklanıyor ama Berkan'ın topsuz alan oyunu tam bir Torrent masterclass
- Babel ve PvA'nın form grafiğini yükseltti
- Kerem'in son tercihlerine ve saha içindeki pozisyon alışına dokunuşlar yapıp bir üst seviyeye çıkmasını sağladı
- Emre Kılınç'ı kazandı
- Öyle ya da böyle ideal kadroyu oluşturdu ve bir oyun ezberi oturttu
- Antrenman kalitesini ve futbolcuların fizik kalitesini arttırdı
- Tüm derbilerde ve önemli maçlarda iyi oyun izletti
- Artık duran toplarda tehlike yaratıyoruz
- Her hatada topçuların gelmişine geçmişine sövmüyor, senede 10 maç ceza alacak bir figür değil
- Takımın U19 maçlarını izleyecek kadar işine odaklı bir adam, camia yine bir kaosa sürüklenmişken milli ara dönüşü takımı mental olarak şu maça hazırlamak büyük iş

Eksileri:
- Özellikle Anadolu deplasmanlarında taktik planları her zaman tutmayabiliyor
- Oyuna müdahaleleri eksi, fakat bunda yedeklerdeki oyuncu kalitesinin de payı büyük
- Morutan ve Pulgar'dan hiç verim alamıyor ama oynadıklarında da niye şans bulmadıklarını anlıyoruz

Artıları eksilerinden bu kadar fazla olan, takımı bariz yükselişe geçiren adamı tazminat verip göndermek isteyecek kadar kinli olmak, maç önünde ıslıklamak falan kesinlikle rasyonel, futboldan anlayan adam işi değil. Emekliliği gelen hocalarını kovan Burak Elmas getirdi diye ıslıklıyor millet, başka bir sebebi yok. Seneye kovup Okan'ı getiririz, Torrent de gittiği takımla ligi üstümüzde bitirir diye tahmin ediyorum. Ben takımdaki bariz yükselişi gören biri olarak desteğe devam edeceğim.
Katılıyorum.

Bu ligde deplasmanlarda başarılı olmanın sırrının kilit açan oyunculara sahip olmaktan geçtiğini düşünüyorum. 1-2 kaliteli ayakla çözeriz o problemi diye düşünüyorum.

Sansiz ve kadersiz biri teknikdirektorluk konusunda.gül bahcesine degil,bok cukuruna düşmüş genelde.hep zor anlarda takim devralmis.bizimkisi en zoruydu sanirim.kalmasini cok isterim ama yolunu cizen ben degilim torrentin.Tanri karar verir

Bilsek torrent gitse yerine cok daha iyi bir td gelecek biz de git deriz ama baskan adaylarina bakiyorum vizyon sifir olur bunlarda, ya yine basa sarip terimi getirmek isterler yada kafa olarak emekli olmus bir hoca bulurlar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neden genç oynatmıyoruzculara cevap vermiş adam

Bu da işin kaçar yanı hiç katılmıyorum. Zaten bundan sonra kazanabileceğimiz bir şey yok gelecek sezon için oyuncu kazanmak dışında. Mesela bir Beknaz yada alt yağıdan bir sağ beke sorumluluk vermemek böyle zor zamanlardan gidiyoruz diye açıklanamaz. Bunun iyi gidince ki bahanesiyle ben söyleyeyim takım şampiyonluğa giderken genç oyuncuya şans verip şampiyonluğu riske edemezdik ben bunu kendi adıma Terim'den çok duydum. İşin özü TD sezon bitmişse cesaretli olacak gelecek sezon olmayacak-düşünülmeyen oyuncular yerine gelecek sezon için oyuncu kazanmaya bakacak.

Geri
Üst Alt