Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş ben de hak veriyorum hatta maç öncesinde sitem etmiştim artık şu gençlere şans verin diye.Ama şunu okuyunca da mantıklı geldi. domenec torrentBu da işin kaçar yanı hiç katılmıyorum. Zaten bundan sonra kazanabileceğimiz bir şey yok gelecek sezon için oyuncu kazanmak dışında. Mesela bir Beknaz yada alt yağıdan bir sağ beke sorumluluk vermemek böyle zor zamanlardan gidiyoruz diye açıklanamaz. Bunun iyi gidince ki bahanesiyle ben söyleyeyim takım şampiyonluğa giderken genç oyuncuya şans verip şampiyonluğu riske edemezdik ben bunu kendi adıma Terim'den çok duydum. İşin özü TD sezon bitmişse cesaretli olacak gelecek sezon olmayacak-düşünülmeyen oyuncular yerine gelecek sezon için oyuncu kazanmaya bakacak.
Onun kazanabileceği bir şeyler var üstad. alabileceği max puanı alıp yeni sezonda da devam etmek istiyor. Zaten takım yeteri kdr çömez ve kalitesiz, alttan çocukları da koyarsa (oynayabileceklerin zaten kiralandıklarını düşünüyorum) ters tepebilir, ki teper de bence.Bu da işin kaçar yanı hiç katılmıyorum. Zaten bundan sonra kazanabileceğimiz bir şey yok gelecek sezon için oyuncu kazanmak dışında. Mesela bir Beknaz yada alt yağıdan bir sağ beke sorumluluk vermemek böyle zor zamanlardan gidiyoruz diye açıklanamaz. Bunun iyi gidince ki bahanesiyle ben söyleyeyim takım şampiyonluğa giderken genç oyuncuya şans verip şampiyonluğu riske edemezdik ben bunu kendi adıma Terim'den çok duydum. İşin özü TD sezon bitmişse cesaretli olacak gelecek sezon olmayacak-düşünülmeyen oyuncular yerine gelecek sezon için oyuncu kazanmaya bakacak.
Yok hocam ben hak vermiyorum benim için mazeret bu. Dediğim gibi takım iyi gidiyorken de bu sefer şampiyonluğa gidiyoruz mazereti olacak çok duydum bunu Terim'den ben.Renktaş ben de hak veriyorum hatta maç öncesinde sitem etmiştim artık şu gençlere şans verin diye.Ama şunu okuyunca da mantıklı geldi. domenec torrent
Barcelona ekolünden gelen biri olduğu için eğer kamp geçirirse mutlaka A takıma Emir tintiş gibi gençleri monte edecektir diyorum.
Belki beknaza şans verebilir başka da kimse yok galiba.Şans verebileceği genç oyuncuların(gençten kasıt alt yapı) çoğu Kirada zaten yaw.
Cica- Gomis- Omar vb. gibi adamların yerine koysun demiyorum ki ama elinde sağbek yokken onun yerine koyabilir pek tabi Ömer kadar oynar yada yedekte Arda sana ne verecek onun yerine bir genç oturtup son dakikalarda ona şans verebilirdi yani illa 11'de değil.Onun kazanabileceği bir şeyler var üstad. alabileceği max puanı alıp yeni sezonda da devam etmek istiyor. Zaten takım yeteri kdr çömez ve kalitesiz, alttan çocukları da koyarsa (ki oynayabileceklerin zaten kiralandıklarını düşünüyorum) ters tepebilir, ki teper de bence.
beknaz yabancı sınırına takılmıyor mu bu arada?
buna kesinlikle katılıyorum...Yok hocam ben hak vermiyorum benim için mazeret bu. Dediğim gibi takım iyi gidiyorken de bu sefer şampiyonluğa gidiyoruz mazereti olacak çok duydum bunu Terim'den ben.
hayır var ve bence ilk 3'e zor girerBelki beknaza şans verebilir başka da kimse yok galiba.
sezon boyunca kaç u17 u19 maçı izledinalt yapıdaki topçularımızın çoğundan bir şey olmayacağını kabul edelim
alt yapıdaki topçularımızın çoğundan bir şey olmayacağını kabul edelim
Beknaz yabanci sınırına takılmıyo mu yaw. Ben mi yanlis biliyomBelki beknaza şans verebilir başka da kimse yok galiba.

alt yapıdaki topçularımızın çoğundan bir şey olmayacağını kabul edelim
üstat ben a takımı izlerken bile yoruluyorum alt yaş gruplarına hiç katlanamamsezon boyunca kaç u17 u19 maçı izledin
Baran Aksaka, Emir Tintiş, Emirhan Kayar var şans vermek istese üst tarafta bir görmemiz gereken bence. Bu gün sağbek yoktu mesela onun yerine Alt yapıdaki sağ beki koyabilirdi veya Arda yerine kadroya Baran Aksaka- Emirhan'dan birini alıp 80-85arası Halil'in yerine onu oyuna sokar Babel'i forvete gönderir, kanat Emre olur yeni girende orta sahaya geçebilirdi.Belki beknaza şans verebilir başka da kimse yok galiba.
o zaman yorumlardan kaçınalımüstat ben a takımı izlerken bile yoruluyorum alt yaş gruplarına hiç katlanamam
zeki mert'in düşünülmemesi de hata bence. eren aydın bile geçen sene şans alamadı. anca beklioz. hamza akman'ı da yedekle sok cica yerine ya da dedigin gibi emirhan ya da baran. bu orta sahasızlıkta kimse giremedi 18'e bile.Baran Aksaka, Emir Tintiş, Emirhan Kayar var şans vermek istese üst tarafta bir görmemiz gereken bence. Bu gün sağbek yoktu mesela onun yerine Alt yapıdaki sağ beki koyabilirdi veya Arda yerine kadroya Baran Aksaka- Emirhan'dan birini alıp 80-85arası Halil'in yerine onu oyuna sokar Babel'i forvete gönderir, kanat Emre olur yeni girende orta sahaya geçebilirdi.
Hayır illa 11'de başlatma ama Halil mesela seneye kesin bizde değil onu sokma Babel'i forvete at orta saya bu gençlerden birini sok 10 dakika en kötü çocuk bir havasını alsın hiç şans, sorumluluk vermeden nasıl gelişmesini bekliyoruz ben bunu da anlamıyorum yani affedersiniz ama baskıyı her türlü hissedecekler baskı olmadan nasıl gelişecek bunlar bu yaşlarında baskıyı görüp ilerde ona göre çalışıp gelişecekler yoksa 20-21 yaşından sonra bekliyoruz baskıyı kaldırsın diye daha çok bocalıyorlar haliyle.zeki mert'in düşünülmemesi de hata bence. eren aydın bile geçen sene şans alamadı. anca beklioz. hamza akman'ı da yedekle sok cica yerine ya da dedigin gibi emirhan ya da baran. bu orta sahasızlıkta kimse giremedi 18'e bile.