Birde şu bahaneye ifrit oluyorum, elindeki kadro kalitesiz şöyle böyle. Sanki rakipler forvet Benzema, ortada Kante… o kadar büyük fark yok, herif yetersiz işte

Cicaldau'ya 72 dakika nasıl dayandın hocam çok merak ediyorum. Adam sahada yoktu. Bu herif top oynamaktan aciz bunu göremiyor musun ?

1649619078309.webp

muhtemelen city-lpool maçını daha çok düşünmüştür bugün, çıkar pepi yalar basın toplantısında birazdan

Birde şu bahaneye ifrit oluyorum, elindeki kadro kalitesiz şöyle böyle. Sanki rakipler forvet Benzema, ortada Kante… o kadar büyük fark yok, herif yetersiz işte
ki fenerin aynı kadrosu yerlerde sürünürken arap ismail bile düzeltti takımı bizim dome bir nebze bile düzeltemedi aylardır

Herşeye anlayış gösteririm bir yere kadar anlamaya da çalışırım ama Arda'nın oyuna girmesinin hiç bir açıklaması yok.

Şu değişikliği babam bile yapsa söverdim. Daha Cicaldau ve Gomis inadından bahsetmedim bile.

Bence bundan sonra kimse kurtaramaz seni. Yolun açık olsun, tam sana sempati duymaya başlamıştım bugün neredeyse yerlebir ettin bunu.

Son düzenleme:
Kadro kalitesi yerlerde FT ve BE denen capsizlar sagolsun fakat bu memur kilikli herifin de bi gram katkisi olmadi.
Ikinci adam bile olmaz bundan. 60 yasina gelmis adamin stajini üstlendik cok sükür

Isitanini da
Elmasini da
Terimini de
Torrentini de

Bip kere bip yapsinlar

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt