Ağır sövmek istiyorum da neyse şu sezon bitsin artık seni de seni getireni de uzun süre görmek istemiyorum

2. ligden crespo
almanya 2. liginden serdar dursun
ingiltere 2. liginden samuel
çakma solbek ferdi
saziz mhy

bu mu iyi kadro allasen
Bizden daha iyi kadro. Baya daha iyi hemde.

Inan bana suan bizdeki oyuncularin cogu 2-3 seneye ya emekli olacak, ya kume dusmemeye oynayan takimlara gidecek

2 gündür söylemlerin çıktı ,

maçıda izledin kenardan bizler gibi.

küfür gibi morutanı dk kaçta aldın oyuna bir yandan bütün maç cica'ya tahammül.

arda'ya son kadıköy rica etti heralde oyuna aldın.

kendi ayağına sıktın hocam bu maç verdiğin görüntü ile.

gitmesi kesinleşti gibi gözümde

Kadro kötü tamam ama değişiklik için neyi bekliyorsun

Maçın ilk yarısını izleyemedim. İkinci yarı için taktiksel olarak ne gördünüz de böyle konuşuyorsunuz, Torrent’e laf atıyorsunuz anlamak mümkün değil.

Takım Berkan’la, Taylan’la, Cicaldau’yla, Babel’le etkili şekilde ileri çıkamıyor. Ki Babel bugün kötü değildi. Ama iyi hali bile yetersiz.

Defansif olarak da takımın sahaya yayılışı, oyuncuların pozisyonlarını korumaları vesaire gayet iyiydi.

Ofansif olarak tüm takımın hücum hattı Kerem’e bakıyor. Böyle kadro mühendisliği mi olur?

Takımda bireysel olarak çok iyi oyuncular olmasına rağmen çok kritik bölümlerde, çok orta altı oyuncularımız var. Hep tekrar ettiğim gibi bu da takımın belini büküyor.

Değişiklik diyorsunuz Torrent geldiğinden beri yapılan değişikliklerden sonra takım düşüş yaşıyor. Halil girdikten sonra ne yaptı? Morutan girer girmez top kayıpları yaptı. Arda’yı 5-10 dakikadan fazla kullanamazsınız.

Hep tekrar ettiğim eksiklerimiz var.

Tekrar ediyorum. İkinci yarıda teknik direktörlük bir şey görmedim. Varsa analiz yapıp açıklayın. Maçı izliyor, bağırıp çağırmıyor, değişiklik yapmıyor boş laflar.

Fatih Terim bağırıp çağırıp oyunculara maç içinde küfür ediyordu. Ne oldu? Takımın fiziksel durumu berbattı. Sahaya yayılış ve pozisyonunu koruma dingonun ağırını andırıyordu.

Ha Torrent gitsin rahat edin. Okan Buruk gelsin. Ne Torrent’miş ne Okan Buruk’muş.

Türkiye’nin olduğu şu nokta hiç sürpriz değil.

bizim gibi sezon sonunu bekliyor gibi

Defol yaa boşa umitlendik kuran çarpsın bundan bi yol olmaz. Takım lanet gibi top oynarken bir gram isyan etmedi yap ulan değişikliği kimden korkuyorsun patron sensin oyunu okuyamıyor musun ulan hirt. Göz göre göre verdi maçı.

Kadro kötü bunu bin kere konuşmaya gerek yok ama senin de farklı alternatifler, çözümler üretmen lazımdı.Gomis ve Cica ile 9 kişi oynadık.

Neyse iyi niyetli biri olduğunuz belli yolunuz açık olsun hocam

Bu maçtan öncede iyi değildi sezona kendisiyle başlanılmamalı net bir konu.

Next imparator Sergen Yalçın gelmeyecekse görevde kalmalı.

Domenec Torrent: “Taraftarlar ‘Arda Arda’ diye bağırınca ben de Arda Turan’ı oyuna aldım.”

bizi yazmis, koptum :asd:

Tazminat verene kadar yardımcı antrenör olarak devam etsin. Iş görür yardımcı olarak

Torrent i seviyorum, futbol bilgisinin bu memleketteki insanlardan daha iyi olduğuna da inanıyorum ama deplasman performansı ve defans zaafiyetine hala bir çözüm bulamamış olması canımı sıkıyor

Büyük takımın her deplasmanda bu kadar ezilmesi, defansif performansımızın bu kadar evlere şenlik olması kabul edilemez

Hoca’nin kalmasini ve gelecek sezon kendi kadrosunu kurmasini isterim ama maalesef ben takimda bir ilerleme gormuyorum. Ayni oyunculari oynatip farkli sonuc bekliyor. Bizim sezon basindan beri en buyuk sorunumuz orta sahada oynayan 3’lu Taylan, Berkan ve Cicaldau. Devre arasi transfer doneminde orta sahaya alinan ve transferine onay verdigi Pulgar’i da hic oynatmiyor. Torrent goreve geldikten sonra ligde 12 mac, 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 maglubiyet. Cok kotu bir istatistik.

Geri
Üst Alt