Üzgünüm Dome, ne yazık ki mal bir taraftar grubuna sahibiz. Seveni ..., ... Severiz. Bu yüzden seni sevemedik. Üstümüzden para kazananlar, somurenler, taraftara oynayan iki yüzlülerden olmadığın için yollar ayrılacak. Gelen iki adayında başkan olmaya gram yetisi yok. Elmas bunlardan bin kat daha başkandı. Galatasaray kulübü ne yazikki bitti. Bizi umutlandırdın, bu bile övgüyü hakediyor

nasıl umutlandırdı

Cadı avı bitti. Cadı yandı. hocaya geldiginden beri saygısızlık yapılıyor . şuanda terime yapılan yapılıyor mobbing. terime bukadar fazla yapılamadı tabi ama torrrente tazminat vermemek için neler dönüyr 2 başkan adayındada

bence terim döneminden daha iyi bir futbol oynamadık

hatta benzer şeyleri denedik büyük oranda
Kondisyon, pozisyona girme, organize atak, duran top ve sistemde bariz fark vardı. Takımın birşeyler uzerinde çalıştığı ve denediği hissediliyordu. Kaotik futboldan ziyade sistemli futbol izlemeye başlamıştık. Ama bir sistemi 2 ayda kampsiz bir şekilde oturtamazsiniz ne yazık ki.

Cadı avı bitti. Cadı yandı. hocaya geldiginden beri saygısızlık yapılıyor . şuanda terime yapılan yapılıyor mobbing. terime bukadar fazla yapılamadı tabi ama torrrente tazminat vermemek için neler dönüyr 2 başkan adayındada
Sen adam gitsin istiyordun zaten reis.

gitsin istiyorumda reis adam çalışkan falan dediler saygısızlık cok yapılıor
Adam tesisten çıkmıyor daha İstanbul'u görmedim diyor. Fahiş olmayan tazminatına laf edenlerin bunun yerine getiripte şutlayacağı adamların tazminatı ne olacak acep. Bir sene verilmeli bu adama, baktın olmadı tazminatsız gider o vakit.

Burada Burak Elmas gitsin diye yırtınanan kardeşlerimin mevcut iki adayı gördükten sonra fikir değiliştirmemelerine şaşıyorum. Hani Ünal Aysal aday olsaydı tamamdı ama bu ikiliden medet ummak bana çok garip geliyor.

Adam iyi hoca mı bilinmez ama guardiola ile o kadar çok fotoğrafı var ki insan ister istemez acaba mı diyor. Bence bir sene daha kalsın belki tutar

Kondisyon, pozisyona girme, organize atak, duran top ve sistemde bariz fark vardı. Takımın birşeyler uzerinde çalıştığı ve denediği hissediliyordu. Kaotik futboldan ziyade sistemli futbol izlemeye başlamıştık. Ama bir sistemi 2 ayda kampsiz bir şekilde oturtamazsiniz ne yazık ki.
Valla ortada sistem namına hiçbir şey göremedim 1-2 maç harici. Ft döneminden daha sistemsiz bi takım olduk hatta. Pozisyona girme, organize atak falan demişsin de, kaç maçtır yüzde yüzlük diyeceğimiz bi pozisyon yok be

Flamengo'da yaşadıklarından yakınıp Fatih Terim sonrası Galatasaray'ında ne bekliyordu bilmiyorum. Çalışkan ve sahaya odaklı ama kaos ortamının hocası değil. Duran toplara kafa yorulması hariç FT döneminden bir artısını da görmedim. Sportif direktör hamlesiyle ortaya bir şeyler çıkar mı acaba diyordum, Elmas yönetimiyle beraber o seçenek de duman oldu. Belli oldu ki yeni yönetim bir şekilde uzlaşıp gönderecek. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bilgili biri ama bizim ülke futbolunda olmasının imkanı yok sebepleri basit set futbolu veya sistematik futbol isteyen hocaların bütçeleri 100 m euro ve yukarısından başlıyor. Alt yapı sistemimiz zaten uygun değil üstüne böylesi bir bütçe yokken bence set futbolu üzerine kadro kurmak baştan sona hataydı. Zaten sezon içinde geçiş futboluna döndük garip garip işler oldu.

Bizim ülke futbolunda pres, baskılı ve fizik gücüne dayalı bir futbolcu grubu oluşturmamız lazım zaten başarı bunlardan geçiyor. Deplasmanlarda 120 km civarı koş 1 puanı garantilersin önde şiddetli pres yapan ve hızlı rakip kaleye gidersen farkı alır gelirsin. O yüzden bizde bütçe yok, alt yapı sistemi zaten karışık baştan Torent yanlış tercihti bazı olumlu işleri var ama yetmez. Şampiyonluk çoktan gitti, Avrupa çoktan gitti, halen Babel oynatıyoruz. Koy Barış Alper'i koy Baran'ı koy Hamza'yı en azından taraftara bir şeylere çabaladığını göster.

O çocuklarla oynayıp yenilsek kimse bu kadar tepkili olmazdı Fatih hocaya oluşan tepkinin ağırlıklı kısmı Feghouli, Babel ve Yedlin'i oynattığı için oluştu onlar yerine 3 tane genç çocuk koysa bugün Fatih hocanın proje dediği sistem kendisiyle devam ediyor olabilirdi belki koyacağımız gençlerle başarılı olacaktık ki bu adamların yerine kimi koyarsan koy başarılı olursun.

Keşke bu durumlar olmasaydı da Burak Elmas-Torrent-Sensibile-Campos ile yeni sezona hazırlansaydık...

Başkan adayları Burak Elmas' ı aratacakları izlenimi veriyor...

Campos-Sensibile nin networklarından yararlanmak iyi olabilirdi; Cenk Ergün ve Levent N. nun her tarafı network olsa ne yazar?..

Oyuncularla birebir çalışmış, takımın sorunlarını bizzat gözlemlemiş Torrent yerine gelecek herhangi biri, ilk önce kadro değerlendirmesi yapıp sorunları tespit etmeye çalışacak ki yerli bir TD nin bile uzaktan uzağa sağlıklı değerlendirme yapması mümkün değildir. Ha, ciddi bir transfer bütçesi söz konusu olsa farklı düşünülebilirdi; eldekilerin çoğu nasıl olsa gönderilecek hesabı...

Bu şartlarda iyimser olabilmek çok zor. Galatasarayımız için hayırlısı olsun inşaallah...

Ligde hiçbir işimiz kalmamışken gidip 1 ay sonra senle beraber dehlenecek herifleri oynatma lütfen sn ex hoca

Keşke bu durumlar olmasaydı da Burak Elmas-Torrent-Sensibile-Campos ile yeni sezona hazırlansaydık...

Başkan adayları Burak Elmas' ı aratacakları izlenimi veriyor...

Campos-Sensibile nin networklarından yararlanmak iyi olabilirdi; Cenk Ergün ve Levent N. nun her tarafı network olsa ne yazar?..

Oyuncularla birebir çalışmış, takımın sorunlarını bizzat gözlemlemiş Torrent yerine gelecek herhangi biri, ilk önce kadro değerlendirmesi yapıp sorunları tespit etmeye çalışacak ki yerli bir TD nin bile uzaktan uzağa sağlıklı değerlendirme yapması mümkün değildir. Ha, ciddi bir transfer bütçesi söz konusu olsa farklı düşünülebilirdi; eldekilerin çoğu nasıl olsa gönderilecek hesabı...

Bu şartlarda iyimser olabilmek çok zor. Galatasarayımız için hayırlısı olsun inşaallah...
Sensibile ve Campos özelinde katılıyorum ama Cenk E. tercihi Levent N. kadar kötü değil daha doğrusu kötünün iyisi diyelim şöyle de açıklayabilirim 2017-18 sezonunda isimler konusunda sorun yoktu bonservis ve maaş konusunda hatalar yapıldı herkes bu konuda hem fikirdir iyi isimler, kötü bonservis, kötü maaş burada Cenk Ergün tamam dese de tabi orada son söz Başkan da oluyor Dursun Özbek bu şartlara tamam dememesi gerekirdi. Gene de o kadro 2 kez şampiyon oldu kötünün iyisi 2 CL geliri elde ettik yani bir şekilde o yapı başarılı olabildiğimiz sürece sürdürülebilir oldu ne zaman ki uzun sözleşmelerin sonucu başarısızlıklar gelmeye başladı o zaman can yakmaya başladı.

Eşref başkan olursa Cenk Ergün belki maaş konusunda ona göre profilde futbolcular arar o konuda başarılı olabilirler. Metin başkan olursa bence ciddi anlamda karanlık günlere doğru geçiş yaparız Levent N. hiçbir şekilde başarılı olduğu konu yok onun döneminde reddedilen futbolcular hepsi yıldız oldu aldıklarımız da ellerimizde kaldı ya da takım içi sıkıntı yarattılar. Bence şu an en mantıklı seçim Eşref Başkan Cenk Ergün Sportif Direktör olur diğer seçenek de başarı ihtimali yok gibi bir şey :D

Geri
Üst Alt