Arkadaş gidecek oyuncuları neden oynatmaya başladın?

Amacın nedir senin ya?

Maçı izlemedim.. Arda hamlesi kendisi adına baya baya kötü olmuş. Eğer Torrent kalmayacaksa kaldığı her dakika, gelecek seneden çalmak demektir. Bunun da kimsenin çok fazla umrunda olduğunu düşünmüyorum.
+
1 tane altyapıdan genç futbolcu yok. Konuşulacak bir şey bırakmadı. Bununla yola çıkılmaz. Cesaretli ve radikal karar alan profesyonel lazım. Bu bildiğin hala tribüne oynama peşinde. Git veteranlarla Malatya'ya 5 at bakalım.

Bir tane bile genç kadroya almayan adamın daha bir dakka burada durmaması lazım

Hatta umarım yeniliriz bu maçta cidden daha çok mutlu olurum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Imparatorrent hocamız geldiğinden beri yaptığı oyuncu tercihleriyle sinifta kaldi. Lakin canın sağolsun hocam biz senden razıyız.

Ulan dengesiz herif kendi sahanda küme düşmüş takıma karşı 3 tane 6 ile çıkmak neyin kafası sabotaj mı yapıyorsun ulan.

Iyiki bu baskandan yönetimden ve bundan kurtuluyoruz.. bunun tazminatini burak baskanim.ödesin. hadi burak bakalim ödesebilecekmiskn

Madem başkan adayları beni düşünmüyor bile o zaman alın size teknik adamlık mı diyor intikam mı alıyorsun bu çıkarttığın takım ne ?

Kovun gitsin,bu kadar yeter.morutan kadar basina tas dussun

saldığını sanmıorum ama saldıysa normal 2 tane kereste çıkmış herifi yollayacaz diyor
Orası var ama yaşına göre bir efendilikten ve genel anlamda profesyonellikten noksan bir vaziyet oluyor.

Demek ki hiç bir futbolcuyla bağ kuramamış , düşünmüyor arkasını

Seneye kadroda olmayacak Babel’i oynatacağına en azından ciddi yatırım yaptığımız Morutan’ı böyle amaçsız bir takıma karşı sahaya sürsene hoca.

DK maçını izlemedim ama Barış harika bir gol atmışken özgüven kazansın diye bir sonraki maçta sahaya sürebilirdin.

Pulgar, Babel tercihleri ile hayal kırıklığı yaşattın.

nie öyle diorsun heis

Küme düşmüş rakibe karşı olan maçta kendini göstersin diye az süre almış , moralsiz adamı koymayacaksında ne zaman koyacaksın yav.

Gençler de olur , morutanda olur , BAY da olur ne bileyin 3 tane 6ımsı ve performansları sorgulanan adamları sorgularım - bu maç hakiktaen Nötr bi maç çünkü. Hatta malatyada fesihler ardarda oldu diye konuşuyorlar. Daha lokum gibi stressiz maç nerede bulacak ?

Ben şahsen olsam , göderileceğimi bilsem bile en azından doğru bildiğim şekil yapmaya çalışırım. Akla abes 3x 6 No varyantı olması şu maçta. Çok gücüme gitti hayri başkan yav.

Geri
Üst Alt