Sadece yabancılar değil dün oyuna soktuğu kaptan Arda ve Ömer de daha umutlu olduğumuz,kadroya bile alınmayan Türklerin önünü kesiyor.

Torent şunu demişti,ben hafta boyu antrenmanlardaki oyuncu azmine verilerine davranışlarına göre kadro belirliyorum,bu durumda arda ömer babel v.s oyunculardan formayı alamayacak kadar çaba göstermeyen futbolculara yazıklar olsun.kerem nelson markao v.s torentin babasının oğlu değil,sürekli oynuyorlarsa bazı oyuncular ,diğerleri dışarda kalıyorsa kabahati kendilerinde aramalılar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dun ikinci yarida ki oyun marcaodan sonra oldu biraz. Cıkamıyor takim. Nelsson ayagi temiz pasla cikabiliyor, artik tek stoperle cikmayacaz diye alindigi soyleniyodu sezon basinda ama nelsson pasla cikamiyor. Hala marcaonun ayagina bakiyoruz geride. Begenilmeyen babelin cikmasi bile takimi düşürdü.

Ben torrentin yerinde olsam Sivas macına Mohamed ile baslar arkasına da Halili koyarım. Gomisin sonradan oyuna girmesi daha iyi olur gercekten bitik durumda. Iyi bi sezon oncesi yerse duzelir mi bilmem, yaşı da bayağı var artık

Sivas
Basaksehir
Ads
Antalya

4 maçta kolay değil. Avantajımız 3 maçın istanbulda olması. Buradan sağlam cıkması kendi yararına olur. Ben illa alt yapı oyuncusu oynatsın, morutanı oynatsin falan demiyorum. Sahada yeteri kdr genc oyuncu var. Kazandigi zaman da seviniyorum cunku Galatasaray kazanıyor.

fazla acımasız olunmaması taraftarıyım ama bir çeşit y-t riekerink gibi gelior. tazminatı çok diye seneye kalacaksa bence mukavelesi bu sefer tazminat maddeleri olacak şekilde uzatılmalı.

FRL2nVRXEAA8aM3

Teoride iyi heriw de pratikte soru işareti güvensizlik oluşturuyor. Arda, Ömer, Muslera filan kadro içinde devre dışı bırakılırsa takıma biraz daha hakim olabilir.

Çabuk unutuyoruz
Terim’in ortalaması 1.35, şu an Torrent’in 1.43
Saha içi dağılım, organize atak, baskı altında defanstan çıkma, oyuncuların görevlerini azbuçuk biliyor olması, özgüven, kondüsyon, duran top organizasyonları, kornerler, saçma bireysel hatalar, saha içinde takım görüntüsü, bunların hepsinde gelişme var
Yeterli seviye olmayabilir ama ciddi gelişme gösterdi takım
Gerisi biraz da oyuncu performansları, pas tercihleri, yetenek
Mesela en iyi oyuncumuz Kerem di mi
O bile en az 2 pozisyonda bomboş gelirken içerde bomboş koşu yapan adama, bomboş pası atamıyor, atsa 2’si de %99 gol
Oyuncu tercihlerine çok takılıyor herkes, morutan’ı bay’ı oynatsa bu adamlardan olmayacağı belli hala oynatıyor denilecek
Adam ipin ucunda olduğunu biliyor ve bir ihtimal sezon sonuna kadar çok puan toplarsam belki göndermezler diye puan alabileceği oyuncularla çıkmaya çalışıyor
Terim de hep bu oyuncuları tercih ediyor diye kızıyorduk, ona itibar ediliyorsa babel arda ömer oynattı diye buna da kızmamak lazım mantıken, demek ki diğerleri cidden çok kötü durumda
sadece terim zamanı bunlar da oynasa çok kötü bir oyun vardı
Şimdi en azından o konularda ciddi gelişme var
Dünkü maçın 2. yarısı aslında terim dönemini hatırlattı biraz, bunda tabi oyuncuların hedefsiz kalmış olması da büyük etken, biraz da böyle bakmak lazım

Valerien Ismael bile gelip nasıl fark yarattı, Torrent bey siz ne yaptınız ?

Geri
Üst Alt