Şu anda “Arda’yı oyuna almayı unuttum” diye dert yanıyordur.

Sayın Torrent henüz Türkiye dinamiklerini çözememiş. Şimdi öncelikle hakemlere saydırması gerekiyordu, ardından futbolcuları taraftarın önüne atması. En sonunda da Haziran'a kadar müsaade edecek taraftar bize demeliydi. Mesela Terim olsa kesin böyle yapardı. Arada yönetime de bir, iki laf söyleyip taraftarın gönlünde taht kurardı.
Ahmetcim bos yorumlarini kendine saklasan daha makul olur gibi

Bu adamın bu kadar süre takımın başında kalması bile büyük bir akıl tutulmasıydı. Sadece kendisinin değil bu adamı buraya getirenlerin de bugünden gitmeleri gerekiyor.

Aga bende gitsin diyorum da olaya biraz da adamın tarafından bakmak lazım, adam daha çalışmaya başlamadan kovdurmaya çalıştılar herifi üzerinde sürekli terim baskısı var. Sosyal medyaya bakmıyorum diyor da bu devirde öyle bişey yok bence kendisi hakkında söylenenleri biliyordur az çok. Takım desen leş oğlu leş, e hedefte kalmayınca futbolcular da saldı iyice. Hedefi olmayan takımı nasıl motive edeceksin ki o da olmuyor. Kendi kadrosunu kurması için izin verilebilir belki bence, adam bariz çalışmak istiyor çünkü.

Aga bende gitsin diyorum da olaya biraz da adamın tarafından bakmak lazım, adam daha çalışmaya başlamadan kovdurmaya çalıştılar herifi üzerinde sürekli terim baskısı var. Sosyal medyaya bakmıyorum diyor da bu devirde öyle bişey yok bence kendisi hakkında söylenenleri biliyordur az çok. Takım desen leş oğlu leş, e hedefte kalmayınca futbolcular da saldı iyice. Hedefi olmayan takımı nasıl motive edeceksin ki o da olmuyor. Kendi kadrosunu kurması için izin verilebilir belki bence, adam bariz çalışmak istiyor çünkü.

kontratı bitmesine 2-3 ay kalmış ya da 2 senedir kaostan zaten imanı gevremiş vasat topçular yerine formaya ve oyuna aç, kendini ispatlama hedefinde topçuları oynatsaydı daha iyi bi motivasyon yakalatabilirdi.

Geri
Üst Alt