Gomisi ve babeli takima kazandırdı 1 sezon daha sans verilirse arda ve feghouliyi de kazandiracaktir şüphem yok...

ftnin 3 yılda 3 forvete karar veremeyıp cop ettigi mohamed mı? sakat olup oynamayan boey mi? her mac hayalet olmasına ragmen ısrarla oynayıp posası cıkarılan cicaldauyu yedege cekmesi mi
ingilizce bilmeyip iletisim 0 olan balon morutan mı? ft kac macta oynattı morutanı yaz bakalım 100 pozisyona girip beyni olmadıgı ıcın degerlendıremeyen halil mi.. şans eseri topcu olmus berkan mı

Sordugun somut sorulara yanit verelim...

Morutan neredeyse her mac oynadi. Mostafa daha sezon basinda 7-8 Milyonluk teklif aldi ve liquidite sorunlarindan dolayi fransaya transferi gerceklesmedi.

Genc bir takim lig icinde mental git geller yasayabilir. Ama bu takim tesadüfen avrupa liginde en üst düzeyde carpismadi ve oyuncularin cogunluk olarak genc olmasi da avanatjimiz uzun vadede. Ve saydigim topcularin neredeyse hepsi o arenada yüksek seviyede katki verdi...

Bu yasta ve o mecrada performans veren adamlari parlatinca, direk cift haneli rakamlara satarsin uygun kulüplere. Ama birden yedek birakip 40 yasindaki adamlari oynatirsan, senin sucun olur.

Halil hayvan gibi yetenek ve türk, kör olmak lazim görmemek icin. Bu yasta oyuncularin peak patlama yasamasi 2-3 senede gerektirebilir, gayet normal bu.

Domenec Torrent: ispanya da, almanya da, Brezilya da, Abd'de Antrenörlük yaptım. Türkiye de ilk defa antrenörlük yapıyorum. Ben mükemmel bir şekilde siz inanmasanız bile ne yapmak istediğimi biliyorum.

Domenec Torrent: Ben daha gelmeden, veya geldiğim ilk günlerde, daha kim olduğumuzu bile bilmeden bizi eleştirmeye başladılar. Neden böyle yaptıklarını çok iyi biliyoruz.

Domenec Torrent: Kulübün tarihine, ismine saygı duymak lazım, fakat her gelen insanı bu sebeple yakmak doğru değil. Burada dürüst olan herkes biliyor neyin neden olduğunu, cesur olsun anlatsınlar. Neden böyle şeyler oluyor ve neden gelen antrenör yakılıyor bunu bende biliyorum sizde biliyorsunuz.

Domenec Torrent: İnsanlar kulüp bana ait diye düşündükleri zaman hata yapıyorlar. Kulüp taraftara aittir. Kimse Kulüpten daha büyük değildir.

Domenec Torrent: Antrenörler geçer, başkanlar geçer, kulüp kalır. O yüzden başkanımızın yaptığı basın toplantısından gurur duyuyorum.

Domenec Torrent: Bu noktadan sonra hepiniz kendi fikrinize sahip olabilirsiniz ama burada olan şeyler üzerinden bizi herhangi bir şekilde ikna edemezsiniz, biz net bir şekilde biliyoruz neler olduğunu.

dalga geçer gibi bir hali yok, gayet ciddi bir şekilde takılıyor. basın toplantılarını okumak yerine izlersek vücut dilinden de anlarız bir şeyler.

sosyal medya takip etmiyorum falan diyor ama bence takipliyor ve patlamaya hazır bomba gibi, kendisini frenliyor bayağı. belli ki yazılıp çizilenden çok rahatsız, ki haklıdır.

Genel olarak iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.

dalga geçer gibi bir hali yok, gayet ciddi bir şekilde takılıyor. basın toplantılarını okumak yerine izlersek vücut dilinden de anlarız bir şeyler.

sosyal medya takip etmiyorum falan diyor ama bence takipliyor ve patlamaya hazır bomba gibi, kendisini frenliyor bayağı. belli ki yazılıp çizilenden çok rahatsız, ki haklıdır.

Ya bi söz söylüyor cümle içinde gidip bi kısmını alıyorlar farklı bi şekilde sanki çevri öyledir kendi yorumlarıyla paylaşım yapıyorlar,sonra bianda kin nefret oluşuyor adama karşı.ben kaç defa yazmışım,geçmişimizde bisürü hoca yendi sırf gıcıklığına.biri kopekler istedi diye atlar ölmez dedi sonra bianda bişeyler oluştu terim ismi zikredildi ve bianda luce harcandı bi mancini harcandı,mesele onlar kariyerli bu daha bi kaç senedir hocalık yapıyor meselesi değil,mesele hoca yeme aşkı.okan deniyor mesela ya da nuri,torent yerinde o olsa gene asılacaktı.adam klopptur kaç sezonda başarı getirmiş adam morinhodur kaç tane takım değiştirdi son dönrmde adam guardioladır ctyde zamanla sağlam iş yapmaya başladı.bakın zamanla diyorum çünkü artık futbol eskisi gibi değil tam bi sistem taktik işine dönmüş sadece o da değil klopp diyor nörolog mu ne tutmuşuz bilmem penaltı uzmanı bi şirketle anlaşmışız.adamlar nelerle çalışarak bu başarıyı elde ediyorken biz rezalet bi kadro yapılanmasıyla geldiği günden beri yemediği hakaret kalmayan canı istediğinde oynayan ahlaksız oyuncu grubuyla emek harcıyor hala bu emek çaba dürüst karakteri efendiliği futbolu bilmesi vesaire görmezden geliniyor.vallahi büyük yazık ediliyor bu adama.diyelimki hadi aslen başarısız bi hoca olsa dahi genede büyük ayıp ediliyor bu adama.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FTHux7HXwAUxJ0t

Bu forumda bir daha total futbol pas oyunu
Güzellemesi okumak istemiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt