Dursun Alaçam
Parçalı Üye
- 29 Ekim 2009
- 3.019
- 795
- 1.523
Bence seneye de devam etmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
edecek bi halt yok bunda. terimin getir goturunu yapamaz. fark yaratacak oyuncuyuda alamazlar yine 10. oluruzBence seneye de devam etmeli.
ft: 20 maç 7g 6b 7medecek bi halt yok bunda. terimin getir goturunu yapamaz. fark yaratacak oyuncuyuda alamazlar yine 10. oluruz
ft: 20 maç 7g 6b 7m
torrent 18 maç 7g 4b 7m
İki ucu boklu değenek olan bir durumun içerisindeyiz.takıma liderlik edecek cevval bir esinti sunmuyor gel gelelim şu maçın 2. yarısı çok iyiydik şayet düzgün transfer yapılırsa acaba dedirtiyor. okan fln ne kdr iyi oynatabilir o da muamma. bilemedim
torrent de kendinin zerre alakası olmayan kadroyu oynattıdiyerek bahsi yükseltiyorum.ftde lig fixtürü ile harmanlanmış 10 avrupa maçı vardı. yrent bu fixtür ile cebelleşmedi
+ moral olarak bitik takıma gelditorrent de kendinin zerre alakası olmayan kadroyu oynattıdiyerek bahsi yükseltiyorum.
Dözback & Okansız gorecegime Esref hocamin Torrent'le bir sene takilmasini tercih ederimtakıma liderlik edecek cevval bir esinti sunmuyor gel gelelim şu maçın 2. yarısı çok iyiydik şayet düzgün transfer yapılırsa acaba dedirtiyor. okan fln ne kdr iyi oynatabilir o da muamma. bilemedim
torrent de kendinin zerre alakası olmayan kadroyu oynattıdiyerek bahsi yükseltiyorum.
Bu takım hocanın kendi takımı değil.
ismael cipeli ilk 3 mac unutmayalımilk 3 maç için kabul edebileceğimiz 1 statement