Manchester City'nin pilot takımı Troyes bile sezona Torrentle başlamak istemedi.Şu andaki hocaları başarısız giderse getirebilirler.Fransa 2. Ligi'nde olan bi takım.Diğer yandan da Santos taraftarları da gelmesini istemeyince Torrent şu şekil bi tepki vermiştir bence :D

Manchester City'nin pilot takımı Troyes bile sezona Torrentle başlamak istemedi.Şu andaki hocaları başarısız giderse getirebilirler.Fransa 2. Ligi'nde olan bi takım.Diğer yandan da Santos taraftarları da gelmesini istemeyince Torrent şu şekil bi tepki vermiştir bence :D

nası video bu yav millet çıldırmış

Adamın duruşu bile negatifti, hoca değil falan demek ağır olur da bizim hocamız değildi, zerre cesaret yoktu, Terim'in üstüne gelmek zordur da bu çok saçmalıyordu. Kimi yönettiğini farkında olmayan bir hocaydı.

Nesi yalan abicim oynatmıyordu Boey'i :D İzlemesek maçları. Şimdi göndermeye çalıştığın Omar'ı oynatıyordu :D
Omar sağlamken Omar daha iyi oynuyordu. O yüzden Boey yedekti. Çok aksıyordu oynadığında. Bugün gibi oynasa zaten kesilmezdi. Canı sadece Avrupa maçlarında oynamak istiyordu.

Torrent'in Boey konusunda verdiği raporda Boey futbolcu değil dediği en az 2-3 gazeteci tarafından doğrulanmıştır.Özellikle Nevzat da açıkladı yeni başkan ve yönetim geldikten sonra.Torrent iyi bi yardımcı hoca olabilir ama kötü bir teknik direktördür yav..

Torrent'in Boey konusunda verdiği raporda Boey futbolcu değil dediği en az 2-3 gazeteci tarafından doğrulanmıştır.Özellikle Nevzat da açıkladı yeni başkan ve yönetim geldikten sonra.Torrent iyi bi yardımcı hoca olabilir ama kötü bir teknik direktördür yav..
Nevzat demisse kesin öyledir🤣🤣🤣

Şu an ki en net duyumculardan :D
Renkdas bu lafi söyleyen adama ben saygi duymam, dursunun parali elemani:

Nevzat Dindar: "Dursun Özbek'e hep kötü miras denk geliyor. İyi bıraktı, geldi enkaz devraldı."

Dursun ve Mehmet Özbek kardeslerin fiaskosuni 3 senede rahmetli Cengiz zar zor kurtardi. Florayi geri aldi, transfer limiti falan filan

Geri
Üst Alt