Bu sezonun 'geçiş ve yeniden yapılanma' süreci anlayışıyla Torrent ile geçirilmesinden yana olduğumu; Okan Buruk veya Nuri Şahin' in, geleceklerse de daha uygun zaman ve şartlarda gelmesini, yabancı kaliteli bir TD nin de mutlaka çok daha sağlam bütçelerle gelmesi gerektiğini ifade etmiştim ki umulanın üzerinde katkı sağlarsa, kendisi niye devam etmesindi? Hele de böyle kiralık/yarı veteran oyunculara bel bağlayacak idiysek; Torrent, menajerlerin Erden Bey' e sunduklarından daha iyilerini ve gençlerini, çok daha düşük maliyetlerle getirebilirdi. Halen de aynı fikirdeyim...
Absürd bulduğum; ''Vay efendim, gençlere şans vermedi de kaşarları sahaya sürdü!!'' noktası. Ya o gençlerde bir ışık göremediyse?!..Geçen seneki 'genç' futbolculardan hangilerinin kadroda kaldığına bir bakın da öyle konuşun!..Barış, Torrent öncesinde de, sonrasında da daha fazla şans bulamadı mesela. Boey, Terim döneminde küstürülmüştü, sahadaki hali hiç de profesyonel bir futbolcu gibi değildi; keza MM...Işık Kaan şu an nerede bilmiyorum, bakmaya da üşendim!..E başka kimi oynatsaydı yahu, etmeyin?!..Bazılarının aklına gelebileceklerden, şu an kadroda olup, az da olsa süre bulan Emin kiralık, Hamza PAF takımındaydı geçen sezon. O bahsedilen genç oyunculardan bir cacık olmayacağı konusunda Terim-Torrent-Buruk üçlüsünün hemfikir oldukları sonucunu çıkarmak için ortalama zekaya sahip olmak yeterlidir...İyi yahut kötü; son üç TD ün bilmediğini bilen çok sayıda kişi var forumda anlaşılan; bizleri ihya ediyorlar, ne şanslıyız, breh breh!!..