# Domenico Berardi

Berardi Milani sürekli dagitiyor zaten. Kaliteli bir kanat oyuncusu. Bitirici, kanat forvet özellikleri var. Dikine oynamayi seviyor. Tüm bunlarda problem yok. Bence sorun, Sassuolonun oyun tarzinda. Kontraya dayanan bir oyuncu tarzlari var. Berardi ayni perfonmansi bir pas takiminda sergileyebilir mi? Ayni takimdan Zazada begendigim bir oyuncu.

Genoa pas oyunu oynuyor. Oradaki oyunculari GSye gözüm kapali alirdim. Perotti, Falque, Bertolacci gibi. Benim sezon basindan beri begendigim bir forvet var. Cesenali Defrel.
İlk kez izledigimde hayran kalmistim. Biraz bitiricilik sorunu var, onuda cözerse, güzel bir transfer yapar. Ayni Elmander gibi. Pres yapiyor, savunmanin dengesini bozma var. Sirti dönük oyun, savunmayi yipratma, takimi hucuma tasima, pres hersey var. Takimi küme düstü, alinmayacak oyuncu degil.

Berardi Milani sürekli dagitiyor zaten. Kaliteli bir kanat oyuncusu. Bitirici, kanat forvet özellikleri var. Dikine oynamayi seviyor. Tüm bunlarda problem yok. Bence sorun, Sassuolonun oyun tarzinda. Kontraya dayanan bir oyuncu tarzlari var. Berardi ayni perfonmansi bir pas takiminda sergileyebilir mi?

Juventus'a gitmiyor mu sene sonu?

Bugün Dybala yı 40 Milyona alacaklarını okudum. Bu Berardi de bayağı tuzludur herhalde.

Dybalayi aldilar. Zamparini acikladi. 30 milyon euro civari diye okudum. Berardi, Zaza, Empolinin stoperi var, adini hatirlayamadim, epey iyi bir stoper vs. Bu oyuncularin bonservislerinin yüzde 50si Juvede. Eger 10 Hazirana kadar 15 milyon euro öderlerse, diger yüzde 50yi de alacaklar.

Berardi nin haklarini Sassuolo kulubu tam 10 milyon euro odeyerek tamamen almis durumda.

Juventus eger oyuncuyu geri almak istiyorsa onumuzdeki yillarda tam 18 milyon euro odemek zorundadir..

Son 3 sezonun toplami:

110 mac
44 gol
30 assist

Bu yasta Italya liginde hemde.

Geri
Üst Alt