Dominion

Arif Ulu

Baba Gündüz
Dominion_Logo.png

Dominion is an upcoming American apocalyptic supernatural action television series created by Vaun Wilmott.

2010 yapımı Kıyamet Melekleri (Legion) filminden uyarlanan yeni Syfy dizisi Dominion, çok yakında ekran macerasına başlıyor! Melekler ve ölümlülerin savaşını konu edinecek dizi; insanlık ile melekler ordusu arasındaki savaştan 25 yıl sonrasında, insanlığın tek umudu olan genç bir askerin macerasına odaklanacak. Orijinal filmin kamera arkasındaki ekipten birçok ismi tekrar buluşturacak yapım, 19 Haziran Perşembe akşamı ilk bölümüyle start alacak. Dizinin kadrosunda Christopher Egan, Tom Wisdom, Roxanne McKee, Alan Dale, Luke Allen-Gale gibi isimler yer alacak.

Trailer1 (Kısa)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ULmz7E_5Vsc[/media]

Trailer2 (Uzun)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=r4lAb84Sb38[/media]

7816601_a5a0d1c2dc_m.jpeg

Atmosfer olarak demiş. Şahsen Fallout atmosferine sahip bir dizi olsun çok isterdim ama tam o tadı veren yok.

En yakın yapım belki The Road'dı, dizi değil de film olarak.

Dunyamiz gene tehlike altinda anlasilan Allah yardimcimiz olsun.

Amerikalılar kurtarır relaks.

Dün gece izledim güzeldi esas kızda dadlı

Jübilenin sonunda yaşananlarla birlikte distopik bir atmosfere büründüğüne iyice kanaat getirmemi sağlasa da dizi, konusunun ilginç olmasıyla birlikte temellendirildiği sebeplerden ötürü farklı değer yargılarını benimseyen insanlar arasında tartışmalara sebep olabilecek türden. Beni asıl ürperten ise, Alex'in yakınındakilere dikkat et mesajını okuduktan sonra ''Hayır, bir şey göremedim.'' demesiydi.

Jübilenin sonunda yaşananlarla birlikte distopik bir atmosfere büründüğüne iyice kanaat getirmemi sağlasa da dizi, konusunun ilginç olmasıyla birlikte temellendirildiği sebeplerden ötürü farklı değer yargılarını benimseyen insanlar arasında tartışmalara sebep olabilecek türden. Beni asıl ürperten ise, Alex'in yakınındakilere dikkat et mesajını okuduktan sonra ''Hayır, bir şey göremedim.'' demesiydi.

mikaile de guvenmemesi gerektigi ,sonucta onunda melek olmasi vs

summe hasa :D

İlk bölümü izledim.

LSV uyarısı çok çıksa da hiç kan vahşet erotizm yoktu yani spartacus kadar pagan kültürü beklemeyin.

Karakterler fena değil.

Atmosfer ve oyunculuk olarak bence legion filminin üzerine çıkabilecek bir proje olmuş.

İki hatun da süper bu arada !!

ilginç yalnız..

o kadar melek falan var hiç üç harfliler geçmiyor..çizgi roman uyarlaması mıydı bu?

Geri
Üst Alt