Donald Trump & Stormy Daniels

Sinan Bilgin

Cezalı

Boyle basliklari genelde spor forumunda gereksiz bulurum , bu kez ben aciyorum

Buradaki kadin gecmiste donald trump ile yasadigi iliskiyi anlatiyor

Yok yemege cagirdi ama amaci hemen tatli yemekmis !! Mealinde laflar , sunucu soruyor , odaya girince uzerinde ne vardi vesaire

Dibinin dibini talk show da konusuyorlar

Su an bizim ulkede boyle bir olay konusulmaz , fakat isin garibi akp oncesi donemlerde de bu ayarda rahatlik yoktu

Bunu neye yoruyorsunuz ?

Boyle basliklari genelde spor forumunda gereksiz bulurum , bu kez ben aciyorum

Buradaki kadin gecmiste donald trump ile yasadigi iliskiyi anlatiyor

Yok yemege cagirdi ama amaci hemen tatli yemekmis !! Mealinde laflar , sunucu soruyor , odaya girince uzerinde ne vardi vesaire

Dibinin dibini talk show da konusuyorlar

Su an bizim ulkede boyle bir olay konusulmaz , fakat isin garibi akp oncesi donemlerde de bu ayarda rahatlik yoktu

Bunu neye yoruyorsunuz ?

Medeniyet demek açmaksa bedeni, hayvanlar bizden daha medeni diye bir söz var. Böyle bir ahlaksızlık Türkiye'de kim olursa olmaz. Kusura bakmayın. Evet muhalifiz sevmiyoruz lakin şunları da savunacak değiliz.

Amerikada harekete gecilmis midir merak ediyorum bu programla alakali , hakikaten takip edecegim

Trump u gram sevmem de , adamin isi yaparken korunup korunmadigindan , kicina dergi ile sap sap vurulmasina kadar detaya girdiler

Yani lebron un aptal vs demesi gibi bir sey degil bu

Bu rezalete gulenler , alkis tutanlar da var programda .. bakalim nasil bir yaptirim olacak merak ettim

08:10 dan sonra malum uzvun tasviri var ve sunucu , kadindan tarif icin secmesini istiyor

E579C9DE-522F-412A-AC33-E03786579D4D.webp

Konu trump un dalga ... boyle bir sey nasil olabilir , inanilir gibi degil

herifle t gectiler diye yaptirim fln mi olacak

Amerika ve medeniyet ne alakasi var yav. Amerika kadar medeniyetsiz ulke az biliyorum ben.
Igrenc bir program.

Alttaki yorumlar da felaket . Dunya bizden bu yuzden nefret ediyorlar mi istersin , trump kendi silahi ile vuruluyorlar mi

Ama ben oralarinda degilim . Amerikada yargi filan yok mu boyle ifsaatlari degerlendiren , ya da yasak degil mi bu yahu

Coğrafya farklılıkları. Yoksa özünde hepimiz birbirimize benziyoruz.

romalılar hariç.

Kancıkca bir program.

Peki ayni programda biri ciksa ve "ya su zenciler amerikayi sarmislar , biri de nasil olduysa baskan bile oldu (obama) , yanlarindan gecerken les gibi insan derisi kokuyor , burnumuzu tikiyoruz , hele o cingeneler ve evsizler yok mu ...

Diye saydirsa , o da ifade ozgurlugu kapsamina girip sunucu benzer alayci ifadelerle lafina devam edebilir mi

Bunun limiti nerede ve kim karar veriyor

Ya kim kimle neyini konusmak istiyorsa konussun . Ister cinsel organinin seklini anlatsin ister cinsel hayatini ; merak eden acar izler aptalca bulan izlemez bu kadar net . Turkiye'de din adamlari karinla nasil seks yapacaksin anal yapacak misin sakso cekmeli mi konularini tartisiyor mesela .

Yorumlayacak bir şey yok kültür farkı işte adamlara normal geliyor böyle şeyler bizim kültürümüzde böyle şeylerin olmaması adamlara türlü türlü hakaretlerde bulunmamızı haklı çıkarmaz, bu da bir çeşit ırkçılıktır aslında. Irkçılığa maruz kalan kişi veya grubun müktedir olması ırkçılık eylemini temize çıkarmaz.

Bu yazıyı buradaki yorumlardan çok genel durum sebebiyle yazdım, söz konusu batıya dair bir şey olunca her türlü hakareti aşağılamayı yapmak normal kabul ediliyor, ama aynı şey doğu toplumlarına yapılınca kıyamet koparılıyor. Bu iki yüzlülükten nefret ediyorum.

Geri
Üst Alt