donald trump

Ben ekonomi sebebiyle Trump'a oy verdim ama Turkiye acısından Trump'in baskanliginin daha mi iyi yoksa daha mi kotu olacağını tahmin etmek imkansız.
Biden'dan daha iyi olacağı kesin taraf farketmeksizin . zombiydi herif.

önemli olan bizden ziyade biraz Ukrayna - Rusya ve İsrail-İran işlerine ne şiddette bakacak ve söylem verecek

trump daha önce geldiğinde "füzelere hazır ol putin" mi ne demişti ortalık yangın yerine dönmüştü dolar fırlamıştı burda arkasından...

bize bakarsak kim kazanırsa kazansın bziim için her şekilde düzelme olmaz - trump daha gözü kara karar verebiliyor , ters durumda zaten darmadağan ekonomik yapımız - dahada ezebilir istese. öyle bir tip.

Biden'dan daha iyi olacağı kesin taraf farketmeksizin . zombiydi herif.

önemli olan bizden ziyade biraz Ukrayna - Rusya ve İsrail-İran işlerine ne şiddette bakacak ve söylem verecek

trump daha önce geldiğinde "füzelere hazır ol putin" mi ne demişti ortalık yangın yerine dönmüştü dolar fırlamıştı burda arkasından...

bize bakarsak kim kazanırsa kazansın bziim için her şekilde düzelme olmaz - trump daha gözü kara karar verebiliyor , ters durumda zaten darmadağan ekonomik yapımız - dahada ezebilir istese. öyle bir tip.
Trump'in Putin'le arası gayet iyi. En dusman olduğu ülke Iran.

Trump'in Putin'le arası gayet iyi. En dusman olduğu ülke Iran.
tmm işte onu diyorum - Ukrayna desteği azalacak mı yani mesela ya da putin trump kazanırsa daha agresif mi olacak vs vs . iki tarafta farklı dengeler var gibi geliyor bana.

İran zaten hem rejimiyle hem kanunlarıyla bence yanlış ötesi bir ülke - dini araç diye kullanarak karanlık bir hayat var bence orda. komşumuz olması bile rahatsız ediyor beni aslında.

Bizim ülke ekonomisini ellemesin yine yeter. Sağı solu belli değil manyağın

ÜRETSEK ellesede bir şey olmaz

üretmiyoruz - temel şeyleri alıyoruz , ucuza getirilen şeyleri dışarısı daha çok kazansın diye ihraç ediyoruz.

almanya ve japonya gibi maksimum üretim ve ihracat kafasına girilmesi gerek. yoksa zaten giren girmiş.

Bu adam troll gibi bi şey nasıl 2 kere abd başkanı olabiliyor yav çok garip

Bu sefer popüler oylari da kazanmis.

Cok da sasirmamak lazim sonucta son 4 yil berbat gecti ve herkes degisiklik istiyor. Bence yanlis bir secim oldu ama hayirlisi artik. Umarim dünya icin hayirlisi olur.

Ellemelerine gerek var mı, hapşırsalar biz burada hasta oluyoruz zaten. Kırılgan ekonomimiz sayesinde herkesin rahatlıkla şantaj yapabildiği, zavallı bir ülke olduk.

Papaz Brunson olayını çabuk unuttu halkımız tabi. Büyük rezaletti, milli kimliğe büyük hakaretti. Neyse.

Bu salağın başkan olmasının tek güzel yanı, Melania nın yeniden first lady olması..

Geri
Üst Alt