Donanım Haber vs Ekşi Sözlük vs İnci Sözlük

Berk Öztunalı bir daha mac merkezine konu actigini görürsem moderasyonu yormaktan ceza yersin.

konuya dönecek olursak ben uludag ve ekside merak ettigim basliklari internetten aratip ilk yorumlarina son yorumlarina falan bakarim.

inci sozluk ,eksi sozlukten daha yayik bir ortam ,o bahsettigin kalitesizlik ondan .. ama bahsettigin bindirilmis kitalar istilasi baslayinca kotulesme de daha iyi olanda daha cok oldu

bunlarin devri gecti artik , donanimhaber baska , orasi faydali hakkaten , sicak firsatlar bolumu cepte para cogaltir .

Bu arada bu sozluklerde en komik sey yazilanlar kadar rumuzlardir , onlar hala komik

sarkilari da dinleyin ..

Donanım Haber teknik boyutlarda baya kaliteli, mesela sorun çözümü için muhakkak ziyaret ettiğim bir sitedir. Lakin hiç üye olmadım. Ekşi sözlük ise daha çok çeşitli görüşe dayalı bilgi sistemi gibi bir şeydir. Filmler konusunda ki yorumlarını zevkle okurum hala daha da okumaya devam ederim.

bu sözlük olaylarini hic anlamadim, anlayani da anlamadim. kim bu serkan inci, nereden gelior o konusurken dünyalari ben yarattim özüveni

incinin kurucu trolü şimdilerde strateji değiştirdi vekilliğe oynuyor

Hic biriyle isim olmaz.

Eskiden ekşi iyiydi, artık o da bozdu. Hepsi tırt... Özellikle inci.

Ben de ekşi derim. Önceden çok iyiydi sonra bozdu trol yuvası oldu o da ama yine de bazen girer bakarım alışkanlık olmuş. Üyesi falan değilim bu arada.

eskisi gibi değiller eskiden baya faydalı konular açılırdı şimdi ise 17 yaşındaki ergen bebelerin , sevgilisinden darbe yemişlerin yada kendi egolarını tatmin etmek için başka insanların fiziksel yada sosyoekonomik durumlarıyla alay etmek amaçlı konu açan ruh hastası manyakların uğrak alanı olmuş

Bugunu mu konusuyoruz ? O zaman hepsinin kokune kibrit suyu zaten . Ben miraslarini konusuyoruz sandim

inci ,eksi filan yok artik .. bir donem IRC ICQ vardi , artik var mi , yok , msn bitti .. Zaman degisiyor.

Simdilerde forumlar , tinderlar ,instagramlar, snapler donemi ... o zamanlarda da bunlar yoktu

Büyük bir yanılgı,aksine forumlar dönemi bitti hatta facebook bile bitti ama ekşi halen devam ediyor.

inci sözlük bu karşılaştırmaya nasıl konur anlamadım.başındaki herif serkan inci şu an iktidarı yalamakla meşgul!!! eskiden bok gibiydi şimdi bom bok olmuş iyice.

Facebook a katiliyorum , ona sozum olmadi ama forumlar canli. Kisi sayisi dustu ama forumlar tam tiklim tikis olmayan ama iceride 2-3 kisinin de bulunmadigi discolar gibi

Kararinda insan var . Surada 2 sinan daha olsa cekilir miydi , soyle sarper sen soyle bunu

fikirlerin paylaşılabildiği ortamlar asla bitmez.19,yy da bilimin hızlı ilerlemesinin nedeni iletişim olanaklarının artması vesilesiyle bilim insanlarının birbirleriyle daha kolay iletişim kurabilmeleridir,sonra yavaşlamasının nedeni de ülkelerin bilimi millileştirme çalışmalarıdır

son zamanların asıl sorunu artık herkes bir şeyler biliyor ve bildiğini de çok şey zannediyor,bu bir şey bildiğini zannedenler o kadar çok laf kalabalığı yapıyorlar ki bilenler de arada onlarla aynı muameleyi görüyor

bilgi tabana yayılıp çoğalan değil, tabanda seyrelip dalga geçme malzemesi olan herhangi bir şey haline geldi.

özellikle bizim memlekette

En komik inci tabi

Ekşi eskiden iyi yerdi sonra artan ergen üyeleri yüzünden iyice bok çukura döndü

Son düzenleme:
ekşi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne açıdan karşılaştıracağımıza bağlı. Donanım ve teknoloji alanında DH bir konuda gündem yaratmak veya gündeme dair bilgi sahibi olmak için Ekşi.

-Tapatalk-

İnci fazla ergence. Ve sosyal medya adminleri ağır fb li soğuttular kendinden.
Gündem için ekşi takipcisiyim bende

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt