döner box

Eyvallah ustadim! Ya bu forumda niye konu bulmak bu denli zor..

Bu konuya foto atacagiz diye onumuzdeki kapsalon'u soguttuk

Edit: saka saka, boyle bir lezzet bekletilmeye gelir mi?

Ekli dosyayı görüntüle 124537

@Emrah Duvar Altta patates kizartmasi. Uzerinde tavuk doner. Onun uzerinde eritilmis kasar peyniri ve salata. Sos olarak ozel sarimsak sosu ve aci sos (sambal). Masterchefe katil, Acun program formatini degistirip eline kupayi tutuşturur.

1622327144121.png

@Emrah Duvar Altta patates kizartmasi. Uzerinde tavuk doner. Onun uzerinde eritilmis kasar peyniri ve salata. Sos olarak ozel sarimsak sosu ve aci sos (sambal). Masterchefe katil, Acun program formatini degistirip eline kupayi tutuşturur.
bitirdin bizi

Ben & jerry alıp gideyim ben

Ustat Turkiyeye kapsalon'u tanit, Nusret elini opmeye gelsin
Trde kriz var 50 gram üstü tavuk yiyen artık nusretin hedef kitlesi yakında nusret tavuk döneri takacak etilerde. Gördüğüm kadarıyla kapsalonda +150 gram et var
Ben gariban babasiyim kapsalon fakir semtleri için lüks maalesef o yüzden bu işe girersem kesin batariz.

ub.mesaji

İbrahim yine yaptı hamlesini. Kleursteen, kafaya taktım bir gün bütün malzemeleri alıp evde kendim yapacağım fırında, bakalım nasıl olacak.

Evin etrafında sağlam dönerciler var ama muhtemelen Nişantaşında et döner alırım Döner plus'ten. Artık ne zaman vakit bulurum emin değilim ama buradan paylaşırım.

Ah Ah, şimdi Roffa'da Maashaven'da King Kumpirde karışık kumpir üstü döner attırıyordum.

Konu ilk acildiginda 4-5 Euro arasiydi. Simdi dönerciye göre bizim cevrede 6-7 € arasi.

vatan toprağındaki gscliler

kemal-sunal-tavuk.gif

Saç ızgaraya sebzeler ile atıp yapınca güzel oluyor

Geri
Üst Alt