Donk’a Talip Yok!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
donk_gs_bayrak-745x370.jpg

Devre arasında Galatasaray'a transfer olan Ryan Donk elde kaldı.

AMK GAZETE

Devre arasında Galatasaray’a gelen ve takıma katkı sağlayamayan Ryan Donk elde kaldı. Kötü oyunu yüzünden taraftarlarca her maç protesto edilen Hollandalı oyuncunun talibi de çıkmıyor. Sarı kırmızılı yönetim, 29 yaşındaki futbolcusuna teklif gelmemesi halinde bu ismi takasta kullanmak istiyor. Hatırlanacağı üzere Donk için Kasımpaşa’ya 2.5 milyon Euro ödenmişti.

bu spastigi kim ne yapsin

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Çöp kutusundan daha beter demiştim.

yaw verelim umut+donk+tarık'ı kasımpasa'ya alalım derdiyok'u.

Kim ne yapsın ki zaten bu hıyar ağasını.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bunu kimse almaz ancak belese gonderirsek belki ozaman olur. 2.5 milyon Euro gitti malesef.

yok canım daha neler. Donk gibi kulüp efsanesine talip yok demek. Çok yazık.

Elimizde kaldi, yeshhhh

Son düzenleme:
Donk'tan hala ümidini kesmeyen bir tek ben miyim? :D Donk gamsızın teki. Bekleneni de karşılayamadı ama belli bir oyun düzeni olan Kasımpaşa'dan, ne oynadığı belli olmayan bir takıma geldi. Bence iyi bir yaz kampı geçirirse ve biz de daha iyi bir takım olabilirsek, Donk seneye faydalı olabilir.
Çok değil 5-6 ay öncesine kadar adama Yaya Toure muamelesi yapılırken, şimdi Mustafa Sarp muameslesi görmesi şaşırtıcı. :)

Donk'tan hala ümidini kesmeyen bir tek ben miyim? :D Donk gamsızın teki. Bekleneni de karşılayamadı ama belli bir oyun düzeni olan Kasımpaşa'dan, ne oynadığı belli olmayan bir takıma geldi. Bence iyi bir yaz kampı geçirirse ve biz de daha iyi bir takım olabilirsek, Donk seneye faydalı olabilir.
Çok değil 5-6 ay öncesine kadar adama Yaya Toure muamelesi yapılırken, şimdi Mustafa Sarp muameslesi görmesi şaşırtıcı. :)
Yaya toure diyenler olduysa bu donka asıl onlar şaşırtıcı bence.
Donkun en iyi dönemi tourenin ölü halinin tırnağı etmez.
Kasimpaşaya geri dönsün

vur dedik öldürüyosunuz be rekndaşlar. donk tamam belki bizim istediğimiz kalibrede bir ön libero olmayabilir ama kasımpaşa veya o ayarda bir takımda gayet güzel iş yapar. biz her gelen ön liberoyu meloyla kıyaslarsak sittin sene bulamayız bu gidişle. gelenede çöp muamelesi yapıp malın değerini hiç ederiz. donku ver kasımpaşaya, akhisara gene döktürür oralarda. takasla bu adamı akhisara yollayıp rodelegayı almak en mantıklısı. üstünede tarık umut ne verirsen ver

Yaya Toure diyen Denizli'ydi sanirim iste o yuzden de bir cacik olmadi :D

Donk cunku ilk 11 oyuncusu olamaz bizde ancak yedekte kalir ve bekler. :)

Geri
Üst Alt