Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.017
- 73.581
- 5.188
Bende de aynı sorun var yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke benim de öyle don sorunum olmasa. Dandik dunduk donların tanesi 100-150 tl olmuş napcaz bilemiyorumBu arada abartısız söylüyorum 13 senedir yıpranmayan donum var. En son donumu da galiba 6 sene önce aldım.
Çare evde donsuz gezmek arkadaşlar.
Bizim de bir yıl içinde aldığımız 3 hücumcu Zaha, Tete, Ziyech çöpe gitti.Bir yıl içerisinde 3 don çöpe gitti
Osuruktan kot delinir miÇok sert ve basınçlı osuruyorsan normaldir.
Sanmam kot delikli bir ürün olduğu için delinmez. Bu donların genelde hep ağ kısmı deliniyor. Belki taşakların sürtünmeside olabilir sebep bilemem.Osuruktan kot delinir mi
Son 3 yılda 5 kot pantolonum ağ kısmından patladıSanmam kot delikli bir ürün olduğu için delinmez. Bu donların genelde hep ağ kısmı deliniyor. Belki taşakların sürtünmeside olabilir sebep bilemem.
2005 yılından beri şu şekil dikişsiz iç çamaşırı alıyorum.Keşke benim de öyle don sorunum olmasa. Dandik dunduk donların tanesi 100-150 tl olmuş napcaz bilemiyorum
Bende hep zaten dikişsiz kısımlar patlıyor, çözüm değil gibi geldi2005 yılından beri şu şekil dikişsiz iç çamaşırı alıyorum.
Aklıma gelmişken bir set daha alayım da bi 40 sene daha giyerim. Benden sonra da torunlar giyer. Bu devirde dondan iyi miras olmaz gibi görünmekte.
O zaman bir diş kliniğine gidip testis üzerinde bulunan dişleri çektirmek gerekiyor.Bende hep zaten dikişsiz kısımlar patlıyor, çözüm değil gibi geldi
Herkes senin gibi zengin olmayabilir. Bizim hanım ağ kısımlarını dikiyor yıkayıp yıkayıp giyiyorum. Karıdan başka kimsenin görmediği bir delik için endişelenmeyin.kullan at kullanmanizi oneririm
![]()
Bezendam 50 Adet Tek Kullanımlık Tela Şort Kullan At Şort Boxer Tek Tek Paketli - Fiyatı, Yorumları
50 Adet Tek Kullanımlık Tela Şort Kullan At Şort Boxer Tek Tek Paketli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
50 adet 700 tl
3 günde 1 banyoya girseniz yarım sene götürüyor
eskisini cöpe atip ferah ferah yenisini kullaniyorsun
camasir derdi de yok
Vay anasını hayatım boyunca düşündüğüm şeyi yapmış adamlar hemen alicamkullan at kullanmanizi oneririm
![]()
Bezendam 50 Adet Tek Kullanımlık Tela Şort Kullan At Şort Boxer Tek Tek Paketli - Fiyatı, Yorumları
50 Adet Tek Kullanımlık Tela Şort Kullan At Şort Boxer Tek Tek Paketli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
50 adet 700 tl
camasir derdi de yok
masal ülkesinde kaf dağının ardından, geceleri sen uyurken küçük küçük am perileri gelir. yaramazlık yapmayan, üstünü başını kirletmeyen iyi kalpli çocukların boxerını öper, dişleri ile ilmek ilmek çözerArkadaslar çözüm bulamadigim bir sorun ile karsinizdayim.
Donlarim hep ayni yerden deliniyor veya yirtiliyor.
Tam olarak testis ve anüs arasindaki boslukta delik olusuyor. Kaliteli veya kalitesiz don fark etmiyor bu konuda hemen hemen hepsi ordan deliniyor.
Sizde de böyle bir sorun olusuyor mu?
Ekli dosyayı görüntüle 202750
Çok saçmakullan at kullanmanizi oneririm
![]()
50 adet 700 tl
camasir derdi de yok
3 gunde 1mi? 1gun girmesem kokmaya basliyorum, 2ci gun saclar yaglaniyor. Sen nasil 3gun dayaniyon?kullan at kullanmanizi oneririm
![]()
50 adet 700 tl
camasir derdi de yok
Bu boxerla 2.gün alttan yuksrı doğru leş gibi apış arası kokusu gelir3 gunde 1mi? 1gun girmesem kokmaya basliyorum, 2ci gun saclar yaglaniyor. Sen nasil 3gun dayaniyon?