Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.144
- 23.630
- 2.393
icardi göreve. Bağlarsan sen bağlarsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam camia ve aidiyet kavramlarina isyan için doğmuş. Yapabilir. Inter de yapar juve de Milan da...Bu işin sonunu Inter gibi hissediyorum.
bir insan niye donnarumayi istemez?Luis Enrique: "Donnarumma kadro dışı çünkü bu benim kararım. Donnarumma, hiç şüphesiz dünyanın en iyi kalecilerinden biri ve insan olarak da çok daha iyi. Ama bu, üst düzey futbolcuların hayatı. Bu zor kararın yüzde 100 sorumluluğu bana ait. Kolay olsaydı herkes yapardı; bu tür kararlar, takımımın ihtiyaç duyduğu kaleci profilinin ne olduğuyla ilgilidir. Farklı bir kaleci istiyordum ve bu kararı ben verdim"
Sebebini soylemis yabir insan niye donnarumayi istemez?
Dembele 9 numarada kariyer zirvesi yapti amaluis enrique bu aptallıgının bedelini agır ödeyebılır,ucl yı kazandı ama pek transfer yapmadı en önemlisi 9 numara almadı kötürüm dembeleyi zorla orada denıyor
yok yav fenerin 9 numara zannettigi duran gibi solda top alıyor kanat gibi pardon sagdaDembele 9 numarada kariyer zirvesi yapti ama![]()