Donnarumma: Teşekkürler Paris

Vallaha burada zararlı çıkacak olan PSG gibi geliyor bana ama bilemiyorum.

Hem dünya bir numarasından oluyorlar, muhtemelen çok para da kazanamayacaklar
Hem 40 milyon harcayıp yeni bir kaleci alıyorlar, Donnaruma kadar katkı verir mi tartışılır
Hem de bu kadar müthiş bir adamı 26 yaşında ŞL rakiplerine kaptırıyorlar (muhtemelen City'e) ve gittiği takımda belki de 10 yıl müthiş performans verecek.

Chevalier'e fazla bel bağlamışlar gibi geldi bana. Çok iyi kaleci ayrı konu ama Donnaruma kadar iyi mi sanmıyorum.

Morata bundan daha karakterli derler, moratanin yazdıklarına bak buna bak.

Dünyanın en iyi kalecisi sendeylen cl kazanmışken neyin daha farklı profilde kalecisinden bahsediyorsunuz ağa siz?

Luis Enrique: "Donnarumma kadro dışı çünkü bu benim kararım. Donnarumma, hiç şüphesiz dünyanın en iyi kalecilerinden biri ve insan olarak da çok daha iyi. Ama bu, üst düzey futbolcuların hayatı. Bu zor kararın yüzde 100 sorumluluğu bana ait. Kolay olsaydı herkes yapardı; bu tür kararlar, takımımın ihtiyaç duyduğu kaleci profilinin ne olduğuyla ilgilidir. Farklı bir kaleci istiyordum ve bu kararı ben verdim"
bir insan niye donnarumayi istemez?

luis enrique bu aptallıgının bedelini agır ödeyebılır,ucl yı kazandı ama pek transfer yapmadı en önemlisi 9 numara almadı kötürüm dembeleyi zorla orada denıyor

Polat’in Halo’yu hapisten kacirdigi gibi City’nin elinden Donnaruma’yi çeksek manyak olurdu🤣

Donnarumma'nın menajeri Enzo Raiola:

"PSG'nin verdiği karara şaşırdık. Kulüp, 4 yıllık birliktelikten sonra hiçbir saygı göstermiyor."

“Durumu hukuk ekibimizle de değerlendireceğiz”.

"Gigio maaşında indirime bile gitmeye hazırdı ancak PSG şartları tekrar değiştirdi"

[Sky Sport]

Dembele 9 numarada kariyer zirvesi yapti ama :D
yok yav fenerin 9 numara zannettigi duran gibi solda top alıyor kanat gibi pardon sagda

ortasahası ve kanatları muthis oldugu icin bununda defoları ortaya cıkmadı

ama oraya gercek 9 numara almadıgına pisman olur eminim ,devlerin hepsi güclendi

Hala bu adami alabilecegimizi zannedenler var. Bonservisi beles verseler belki cok ufak bir ihtimal diyecegim ama adamin City ve United olmak uzere talipleri var ve istedigi maasi karsiliyabiliyorlar. Neyin hayalini yasiyorsunuz? Ederson'umuzu alip koseye cekilelim.

Sarı kırmızı kalp ve aslan emojisi paylaşmadı mı halen bu p.

Birakin allah askina , dünyanin en iyi kalecisi olabilir ama bonservis ve istedigi maas insan üstü, maas tablomuz korkunc yerlere gidiyor zaten.

Geri
Üst Alt