Don't Look Up | Netflix

Ahmet Şimşek

Ulubatlı Souness
MV5BNjZjNDE1NTYtYTgwZS00M2VmLWEyODktM2FlNjhiYTk3OGU2XkEyXkFqcGdeQXVyMTEyMjM2NDc2._V1_.jpg

İki astronom, Dünya'yı yok edecek bir kuyruklu yıldızın yaklaşmakta olduğu konusunda insanlığı uyarmak için bir medya turuna çıkar, ancak hiç kimse onları umursamaz.

Başroldekiler: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence ve Meryl Streep.

Az once oneriler konusuna da yazdim, zaman gecirmek icin cabukca izlenebilecek bir film special effectleri guzel yapmislar. Onun disinda cok komik diyemem.

Komedi filmi değil bu zaten ya. Siyasilerin dünyanın sonu dahi gelse kendilerini nası düşündüklerini, sosyal medyanin bokluguna falan dikkat çekilmis. Bir kısmını sarmak zorunda kalsam da mesaj verilen mesaj güzel. Çok ince dokundurmuslar. ABD kahraman yaratmayı sever diye bir diyalog var kuyruklu yıldıza carpmak üzere gönderilen bir mekiğin içine insan koymalarından dolayı.

GSCimbom Mobile App

Komedi filmi değil bu zaten ya. Siyasilerin dünyanın sonu dahi gelse kendilerini nası düşündüklerini, sosyal medyanin bokluguna falan dikkat çekilmis. Bir kısmını sarmak zorunda kalsam da mesaj verilen mesaj güzel. Çok ince dokundurmuslar. ABD kahraman yaratmayı sever diye bir diyalog var kuyruklu yıldıza carpmak üzere gönderilen bir mekiğin içine insan koymalarından dolayı.

GSCimbom Mobile App
Yesil sana yakismis dostum, kizlara daha kolay yurursun artik :)

ne kadar b.ktan bir dönemde yasadigimizi yüzümüze yüzümüze vuran bir yapim olmus

Çerezlik film izlenir falan tamam ancak benim çerezlik filmim 90 dk olur hadi max 100 dk. Bu film ise 145 dk yani epey uzun. Hakkında sağlam yorumlar okumadığım için şans veremeyeceğim. : (

Başarılı bir yapım sanırım izleyeyim Kora’ya bunlar izlemekten gına geldi değişiklik olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Siyaset ve sosyal medya eleştirisini güzel bir hikayeyle izleyeni yormadan yapmış. Başarılı, tavsiye ederim

Çerezlik aslında genel olarak keyifli de ama gereksiz uzun. Üstteki arkadaşı yormamış ama beni yordu. Bir yerden sonra sıkıyor insanı.
Haber programında adam “Neden sana güvenelim ki adını kuyrukluyıldıza adını vermişsin”
ve
Başkan’ın oğlunun eşyalar için dua etmesi
sahnelerine kahkaha attım 😁

Evet Leonun filmografisine yakışmayan dandiklikte bir iş.

GSCimbom Mobile App

Adanalı herif ya kuyruklu yıldıza ateş ediyordu en son

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt