Donut mu Künefe mi

Yav donut burda bazılarının dediği kadar kıytırık,kötü bir şey değil elbette ama künefe ile kıyaslanacak bir şey de değil bana göre, donut daha çok kahve ile falan yenen softcore diye tabir edebileceğimiz bir tatlı, künefe'nin klasmanı farklı...

Niye bu konu bu kadar tuttu, ben niye mesaj yazıyorum onu da çözemedim ya neyse.

Donut her yerde bulabilirsin, Künefe'yi sadece türkiye ve çok türk yaşan ülkelerde bulabilirsin.

Ben hiç künefe yemediğimi farkettim.Peynirli tatlı antipatik geliyo ama deneyeceğim

Tapata

Künefe donut a tecavüz eder

* LG G2 Tapatalk *

Hatay lobisi de cikti forumda! Baklava deseler anlarimda kunefe ne lan fakirler. Ayrica alakasiz bir kiyaslama. Makaron vs tulumba tatlisi gibi bisey.

Hatay lobisi de cikti forumda! Baklava deseler anlarimda kunefe ne lan fakirler. Ayrica alakasiz bir kiyaslama. Makaron vs tulumba tatlisi gibi bisey.

Hatay lobisi olarak tartışmayı da iyi biliriz! Niye bu kadar ezikledin ki künefeyi yekta anlamadım valla künefe her türlü donut'tan pahalıdır, abd'de amelelerin yediği bir şey sonuçta donut

büüg gsaray taraftarı 47 saattir bu konuyu tartışıyo

ahlar vahlar içinde seyrediyorum olanları

Hatay lobisi olarak tartışmayı da iyi biliriz! Niye bu kadar ezikledin ki künefeyi yekta anlamadım valla künefe her türlü donut'tan pahalıdır, abd'de amelelerin yediği bir şey sonuçta donut

Iste fark orada donutu bill gates te yiyor zenci santiye sefide. Kunefe abartiliyor hem besin olarak hem fiyat olarak.

Geri
Üst Alt