Đorđe Petrović 25 Milyon Euro Karşılığında Sunderland Yolcusu

Dünyada bizden başka 3 kuruşa iyi bir kaleci almaya çalışan takım var mı?

Futbolda daha önemli bir mevki varmı da üçün beşin hesabını yapıyorsun yönetimmmmmmmmm.

8 milyon cuestalara 7 milyon frankowskilere vermeyi biliyorsunuz, kaleci gibi kilit bir transferde fukarayı oynuyorsunuz.

Kötü haber bu

8-10 milyona kaleci yok piyasada varsada yaşlı bulursun 20 milyon civarı kaleciye ödenir

Bulka'yı alın bari

Kaleci meselesi sinir bozucu olmaya başladı. Bunlar Muslera’yı bir sene daha tutarız diye hesapladılar. Hazırlık yapmadılar. Kalecisiz kaldık. Bunların varlığına rağmen bizim şampiyon olmamız da tez konusu valla.

kaleciye 25 verecek halimiz yok

Kaleci meselesi sinir bozucu olmaya başladı. Bunlar Muslera’yı bir sene daha tutarız diye hesapladılar. Hazırlık yapmadılar. Kalecisiz kaldık. Bunların varlığına rağmen bizim şampiyon olmamız da tez konusu valla.
Kalecisiz değiliz renktaş. Kaya gibi Günay var, ama sağlam bir kaleci daha şart.

seneye küme düşecek takımların verdigi paralara bak vay arkadas

3 kuruş paramız var, onu da Osimhen'e harcayacağız diye eksik kalacak mevkiler.

Petrovic neyi başardı ne yaptı da 25 vericez.

Daha düne kadar haberiniz yoktu bu heriften.

Bununla bizimkilerin ilgilendiğini bile sanmıyorum yav. En fazla fiyat sorup yoklama yapmışlardır beceriksizler.
Yaşanan buysa doğru yapmışlar o zaman. Anında 25 i yapıştırsalar, onu da eleştirirdin, itiraf et; içime sinen bir kaleci olmasına rağmen ben eleştirirdim şahsen, EPL kulübü değiliz nitekim.

Yaşanan buysa doğru yapmışlar o zaman. Anında 25 i yapıştırsalar, onu da eleştirirdin, itiraf et; içime sinen bir kaleci olmasına rağmen ben eleştirirdim şahsen, EPL kulübü değiliz nitekim.
25 verip alsak ben dahil herkes eleştirirdi zaten yav.

Ama daha önce de yazdığım gibi, bence en fazla fiyat yoklayıp geri çekilmişizdir. Öyle muhabir bozuntusu paralı köpeklerin iddia ettiği gibi pek ilgilendiğimizi sanmıyorum.

25 verip alsak ben dahil herkes eleştirirdi zaten yav.

Ama daha önce de yazdığım gibi, bence en fazla fiyat yoklayıp geri çekilmişizdir. Öyle muhabir bozuntusu paralı köpeklerin iddia ettiği gibi pek ilgilendiğimizi sanmıyorum.
Sordun, 25 dediler; diyelim 15 teklif ettin, dönüp bakmadılar bile. 25 vermeye de niyetin yok, sen olsan oyuncuyla temas kurup kulübünün rakamı düşürmesini beklemekten başka ne yapardın da gerçekten ilgilenmiş olurdun mesela?

Lafım sana değil, genele. Eleştirmek için fazlasıyla ezbere laflar ediliyor.

Geri
Üst Alt