- 18 Temmuz 2009
- 81.645
- 238.436
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1tavolyeri tier kaç?
Kalecisiz değiliz renktaş. Kaya gibi Günay var, ama sağlam bir kaleci daha şart.Kaleci meselesi sinir bozucu olmaya başladı. Bunlar Muslera’yı bir sene daha tutarız diye hesapladılar. Hazırlık yapmadılar. Kalecisiz kaldık. Bunların varlığına rağmen bizim şampiyon olmamız da tez konusu valla.
Yaşanan buysa doğru yapmışlar o zaman. Anında 25 i yapıştırsalar, onu da eleştirirdin, itiraf et; içime sinen bir kaleci olmasına rağmen ben eleştirirdim şahsen, EPL kulübü değiliz nitekim.Bununla bizimkilerin ilgilendiğini bile sanmıyorum yav. En fazla fiyat sorup yoklama yapmışlardır beceriksizler.
25 verip alsak ben dahil herkes eleştirirdi zaten yav.Yaşanan buysa doğru yapmışlar o zaman. Anında 25 i yapıştırsalar, onu da eleştirirdin, itiraf et; içime sinen bir kaleci olmasına rağmen ben eleştirirdim şahsen, EPL kulübü değiliz nitekim.
Sordun, 25 dediler; diyelim 15 teklif ettin, dönüp bakmadılar bile. 25 vermeye de niyetin yok, sen olsan oyuncuyla temas kurup kulübünün rakamı düşürmesini beklemekten başka ne yapardın da gerçekten ilgilenmiş olurdun mesela?25 verip alsak ben dahil herkes eleştirirdi zaten yav.
Ama daha önce de yazdığım gibi, bence en fazla fiyat yoklayıp geri çekilmişizdir. Öyle muhabir bozuntusu paralı köpeklerin iddia ettiği gibi pek ilgilendiğimizi sanmıyorum.
bu arkadaşı ben de çok beğendim, palmeiras maçında müthişti.Brezilyali John'u alalim Taffarel yuvasina geri gelsin. Yeni tesislerde yeni baslangic.