Dördüncü Yıldıza Doğru

BxPPB5pCIAEL27X.jpg:large

4.yıldızı ilk Fener takarsa bu fotoğrafla iyi dalga geçerler.İyi etmedik bence.

:oleyo::oleyo::oleyo::oleyo::oleyo: komedi len :D ilköğretim yeni eğitim öğretim sezonu açılışı gibi :o

Malesef öyle, benimde cok tuafıma gitti. futbolcuların yüz ifadelerine bakılırsa, bitsede gitsek psikolojisindeler zaten..

Mu organizasyonu kim yaptı ise, amatör altı bir organizatör oldugu aşikar. Ünal Aysal ve ekibi insallah bu sezon sonunda komple gider ve bu islerden gercekten anlayan bir yönetim gelir.

İyi hoş inanıyoruz falan da geçen sene niye yapmadık? Kaşınıyoruz arkadaş yeminle..

Taktıktan sonra girselerdi yıldızın içine.Bu ne abi?

BxPPB5pCIAEL27X.jpg:large

4.yıldızı ilk Fener takarsa bu fotoğrafla iyi dalga geçerler.İyi etmedik bence.

Geçen seneki şampiyonluk kutlamasını Melo'yla uğraşarak geçiren bi camiadan bahsediyoruz illaki bulurlar saçma bi şey zaten gerek yok o yüzden böyle düşünmeye taraftara camiaya pozitif mesaj verebilecek bi olay bence

Onlar takarsa dalga geçecek şeyi elbet bulurlar, bu düşünceyi empoze etmek önemli bence. Hiç olmamasından daha iyidir

Bencede doğru yaptılar.

Selçuk burak merkepleri kendilerine çekidüzen versinler artık.

Valla istanbula gidip kafa göz dalıcam artık ikisine de.

Emre Ç yi zaten komaya sokucam.

sezon içinde fenere 'giren' çok olacak.4.yıldızı dert etmeyin,söke söke alacaz.

böyle olumsuz düşünmeye meyilli bi yer daha görmedim ya.fener hakemlerle maç kazanmaya devam edecek,ama GS dayanamıyorum deyip bırakacak 4.yıldızı...yok canım.inanmıyosanız destekte olmayın lan.:38573:

inşallah başkanın kulağı deliktirde biyerlerden bi haberler almıştır.
yoksa rezil olabiliriz

Tamam basın toplantısı yapılabilir,sözler verilebilir de yıldızın içine girmek ne ya?Her şeyi bıraktım güzel bir görüntü de değil

Bizim taraftar kadar kendi takımını camiasını eleştiren dahada kötüsü bunu yaparken rakipleri rakip oyuncuları vs birşekilde öven bir taraftar daha yok maalesef

Klavye basında atıp tutan ama is kulübe destege gelince ortalarda görünmeyen milyonlara sahibiz cok yazık gercekten

Hıncal Uluca laf eder bizim taraftarımız agzından olumlu kelime cıkmıyor diye ama bizim taraftarın genelide ondan farksız maalesef.

Geri
Üst Alt