# Dória

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
AC Milan News ‏@Milanello24 dk.

Galatasaray are currently trying to sign Doria. Milan can't sign him before next summer (due to the non-EU rules).

doria-wagnermeier-agif.jpg

İnşallah

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telles'i 1 ayda anca getirebildik 1 hafta da bu adamı mı getirecez (brezilyadan transfer çok ama çok zor)

Genç ise kalsın. Maalesef bu durumdayız. O bölgeye reis lazım reis.

Bunu FMde 40milyon verdim alamadım, herif Barcelona'dan ayrılmak istiyordu, çingene pazarlığı yaptım ama olmadı.

Ihtimalle düsük....

Breziylanin yine Luciosu...19 Yasinda ama masallah 25 yasinda gibi oyunyuor,cok sert ve agresif biri,ayni zamanda Hava Toplarinda cok iyi (hem ofans hem defans'de) Hizli,hersey var... Bonservis muhtamelen en az 15 Milyon €.

niye genc olunca reis olunmuyormu :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2fQPrZL6ma4[/media]

Tecrübesiz oluyor. Reis olmak tecrübeden geçiyor. Her tecrübeli de reis olamıyor. Doria neyse tanımam etmem. Genç ise bize gereken isim olmadığını düşünüyorum.

La bi gidin bu gelmez

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Tecrübesiz oluyor. Reis olmak tecrübeden geçiyor. Her tecrübeli de reis olamıyor. Doria neyse tanımam etmem. Genç ise bize gereken isim olmadığını düşünüyorum.

bazi oyuncular kabiliyetli oluyor örnegin pele 17 yasinda dünya sampiyonu oldu.

Allah vergisi iste adamda boy var hiz var yetenek var. bu yasla alakali degil

tabiki yillarin getirdigi tecrübe oluyor bazen ama terry ferdinan yillardir iyi.

o adamlar 15 senedir üst düzey oynuyorlar yeni REIS olmadilar yaslandikca :)

bazi oyuncular kabiliyetli oluyor örnegin pele 17 yasinda dünya sampiyonu oldu.

Allah vergisi iste adamda boy var hiz var yetenek var. bu yasla alakali degil

tabiki yillarin getirdigi tecrübe oluyor bazen ama terry ferdinan yillardir iyi.

o adamlar 15 senedir üst düzey oynuyorlar yeni REIS olmadilar yaslandikca :)

Terry sonradan iyi oldu Ferdinand'da aslında öyle. Neyse konu isimler değil. Subjektif bakmıyorum ben.

Elimizde stoper mevkiisi için zaten genç sayılan 3-4 isim var. Bize o bölgeye tecrübeli ve dinç bir adam lazım. Hepsi bu.

Doria gibi oyuncular yerine kendini avrupa'nin kalbir ustu takiminda kantilamis genc stoperleri tercih ederim.

Yada cok iyi izlenip analiz edilmesi lazim, ki bu bizde olur mu biraz supheliyim...

Geri
Üst Alt