Doria'da Flaş Gelişme!

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
doria-34444.jpg

Doria'da flaş gelişme! Morali bozuldu...

Galatasaray'ın takibindeki Doria mutsuz. Formayı kaybedince ayrılığı düşünmeye başladı...

Galatasaray'ın Eder Alvarez Balanta ile beraber transfer listesinde yer alan ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle hamle yapılmayan Doria'dan ilginç haberler var!..

Brezilya'nın Botafogo takımında oynayan 19 yaşındaki oyuncu teknik direktörü Vagner Mancini tarafından yedek kulübesine mahkum edilince morali bozuldu.

Transferin gözde isimlerinden olan ve gelecek vaat eden savunmacılar arasında gösterilen Doria için konuşan Mancini, "Ondan vazgeçmiş değilim ancak çok kritik hatalar yaptı. Oturup konuştuk ve bunları anlattım. Andre Bahia ondan daha iyi durumda. Bazen bunları yaşamak iyi gelebilir" ifadelerini kullandı.

Doria'nın bu sözler karşısında sessiz kalmayı tercih ettiğini yazan Brezilya basını genç yıldız adayının takımdan ayrılmayı kafasına koyduğunu iddia etti.

G.Saray, Doria için Botafogo'nun kapısını çalmış ancak bonservis bedeli olarak 10 milyon Euro'yu duyunca beklemeye çekilmişti.

(sporx)

Şu 2 senede Doria, Balanta, Carlinhos'tan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim.

botafogo gibi ne idüğü belirsiz takımda yedek kalan oyuncuyamı vercez 10m euro

aynısını telles içinde demiştim henüz kendini kanıtlamamış avrupadaki oyuna alışamamış birine bu kadar para vermek rezilliktir ilerde ne olursa olsun çok ciddi risk alıyorsun

Arkadaşlara aynen katılıyorum.

Kendi takımlarında zor 11 e girenleri büyük hatalar yapanları bize yıldız adayı diye kakalıyorlar.

Kardeşim balanta liginde zor oynuyor milli takımda yedek.

Doria desen milli takıma hadi anladık giremezde

Kendi takımının bile vazgeçilmezi değil.

Birde bu adamlara 7-8 m euro bonservis vereceğiz..

Ya kardeşim ne içiyor bu yöneticiler.

Bu adamlar türkiye liginde olsa kaçımız beğenirdik acaba...

Biz zaten yabancı haklarımızdan birini Kaleye harcayarak handikap yasıyoruz.

Kalan hakları defansa özelliklede sağ ve sol beke harcamak da nesi..

Bu balanta ya vereceğimiz yada telles e verdiğimiz para ile

Sol beke ishakı stoperede Uğuru alabilirdin.

Tellese verdiğimiz para ile Ömer toprağı getirebilirdin.

Onti umut oğuzhan salih Eray bunlara verilen paralarla ne transfer yapılırdı ama maalesef dengeye tutturamıyoruz.

Her transfer dönemi yediğimiz mutlaka bir kazık var.

Sneijder ve Drogba transferlerinden sonra transferde resmen çuvalladık. Skandallara imza attık.

Kim bunlar ya fm den falan mı buldular

tapatalk

Tecrübeli ve takımın defans yükünü çekecek bir oyuncuyu unutun hem çok geç kaldık hemde yönetim ve Prandelli'nin kararı doğrultusunda ;

Genç isimlerin transferlerine öncelik verildi kısacası bu takıma Eder Alvarez Balanta ve Doria'dan biri kesinlikle gelecek bunların arasında ;

Transferi gerçekleşecek olanın Doria olmasını kesinlikle temenni ederim.

Ya Allah aşkına kim bu Balanta, Doria bilmem ne? Gerçekten almak istiyorsak bu tip ne olduğu, kim olduğu belli olmayan adamları bile alamıyor muyuz? Antep falan almak isteseydi direk alırdı herhalde, biz isteyince olay oluyor..

Dünya'nın en iyi stoperlerinden biri olacak. Hakkında yapılan yorumlar bilinçsizce.

ne balanta ne doria ilk 11 oyuncusu değil ama konuşulan paralara bak.

Ben anlamıyorum bu admları nerden bulup talip oluyoruz?

Nerde çürük çarık adam var ismi bizimle geçiyor.

Eeeee senin yönetimin kulüple ilgilenmezse transferi menejerlerin eline bırakırsa onlar da soyup soğana çevirir kulübü.

Ünal aysal istifa .

balanta bizi kesmez

ama doria iyidir.5e felan alınıyorsa alınsın 10 verip tutup tutmama transferi yapamayız

şöyle adamlar almaya çalışcanıza gidin premier ligten +30lük beleşe kule gibi ne stoperler var,hangeland,coloccini gibi adam alın daha iyi-gidin iskandinav topçu arayın.

5 ay sonra beleş galiba ondan oynatmıyolar bence

Doria kumaşında bir adamı bu yaşında almak kim ne derse desin bizim klüp için çok büyük iştir.. bu yaştaki çocuk tabii ki hata yapacak , hata yapmayan stoper mi var hem... gelecekte dünyanın en iyi stoperlerinden bir tanesi olacak bu çocuk eğer ağır sakatlık geçirmezse ya da kendine bakmamazlık yapmazsa...

Geri
Üst Alt