Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Kura sevincinin tadini daha çıkaramadan gelen transferdeki hayal kirikligi beni baya bir moral bozukluğuna sürükledi. Dün FB'nin Kayseri'ye mağlup olmasından sonra biraz olsun keyiflenmiş ve heyecanla bu maci bekliyordum. Ne yazık ki, daha ilk dakikada bu maçın zor geçeceği belli olmustu ve hatta galibiyet sansimiz çok azdı. Hele ki 2-0'dan sonra devre arasında sihirli bir dokunuş lazımdı. Tam herkes devre arasını beklerken, Belhanda'nin sorumsuz ve disiplinsiz davranisi tüy dikti. 3-0'dan sonra bile acikcasi umutluydum devre arasından sonra. Lakin Eren o kadar kötü oynadı ki, ayağında top tutamadı, top kontrol edemedi, pas dahi veremedi yanındaki adamlara, 10 kisi degil, 9 kisi oynuyorduk adeta.
Evet, maci kaybetmemiz çok üzücü bir durum. Lakin buradan cikarabilecegimiz çok önemli dersler var, özellikle CL öncesi bence çok hayırlı bir mağlubiyet oldu. 4 maci 1-0 kaybetmektense, bir maci 4-0 kaybetmeyi yeglerim.
Umarim hoca da gereken dersleri almıştır.
Evet, maci kaybetmemiz çok üzücü bir durum. Lakin buradan cikarabilecegimiz çok önemli dersler var, özellikle CL öncesi bence çok hayırlı bir mağlubiyet oldu. 4 maci 1-0 kaybetmektense, bir maci 4-0 kaybetmeyi yeglerim.
Umarim hoca da gereken dersleri almıştır.