Ulaş Anli
Parçalı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 3.640
- 977
- 1.683
kapatan kim yurt dışına satılmasından kazanç elde eden kim?Online satış dahil mp satışları yurtdışına kapalı değilmiydi yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kapatan kim yurt dışına satılmasından kazanç elde eden kim?Online satış dahil mp satışları yurtdışına kapalı değilmiydi yav.
Benim kafamı kurcalayan su olmuştu, kendi biletini olusturabiliyorsunda. Rastgele numara ile. Tam bilet numarası olustursaydim, ve o şekilde bir fiziksel bilette satilsaydi, ikramiye hangimize verilecekti?Ya şimdi bu biletlerin bazıları fiziksel bazıları da sanal olarak mı satılmış demek oluyor.
Şimdi bu işi yönetecek olan en tepedeki hakim rolünü üstlenecek olan milli piyango idaresi benim elimden kazanabilme ihtimalimi elimden otomatikman alıyor yani öyle mi.
Fiziksel bilet sahiplerine bilet parasını iade etmek zorundalar kimse kusura bakmasın.
Dağıtım garantisini dijital bilete veriyorsan fizikseli ödersin bildiğin dolandırma
Servetine servet mi katmak istiyorsun ha Richie.biletler alındı mı?
Büyük tiyatro o yahu.Güya lavuk kazı kazanda 4 milyon tl kazanıyor şansa bak tam da o an kamera kayıtta e göstersene bileti