dört yüz milyon tl'lik büyük ikramiyenin tam bilete denk gelmesi ve online alınan bilet olması

Kimse kusura bakmasın ama bu piyango biletine para veren de akıl var mı yok mu bir sorgularım

Ya şimdi bu biletlerin bazıları fiziksel bazıları da sanal olarak mı satılmış demek oluyor.
Şimdi bu işi yönetecek olan en tepedeki hakim rolünü üstlenecek olan milli piyango idaresi benim elimden kazanabilme ihtimalimi elimden otomatikman alıyor yani öyle mi.
Fiziksel bilet sahiplerine bilet parasını iade etmek zorundalar kimse kusura bakmasın.
Dağıtım garantisini dijital bilete veriyorsan fizikseli ödersin bildiğin dolandırma

Ya şimdi bu biletlerin bazıları fiziksel bazıları da sanal olarak mı satılmış demek oluyor.
Şimdi bu işi yönetecek olan en tepedeki hakim rolünü üstlenecek olan milli piyango idaresi benim elimden kazanabilme ihtimalimi elimden otomatikman alıyor yani öyle mi.
Fiziksel bilet sahiplerine bilet parasını iade etmek zorundalar kimse kusura bakmasın.
Dağıtım garantisini dijital bilete veriyorsan fizikseli ödersin bildiğin dolandırma
Benim kafamı kurcalayan su olmuştu, kendi biletini olusturabiliyorsunda. Rastgele numara ile. Tam bilet numarası olustursaydim, ve o şekilde bir fiziksel bilette satilsaydi, ikramiye hangimize verilecekti?
Konuya dönersek, Kolombiya gibi adı uyuşturucuyla anılan bir ülkeye tam bilete ve online a çıkması ağır tesadüf olmus

Sag cepten alip sol cebe koymuslar parayı ohh misss.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herkes çekilisten sonra konuşuyor tabi madem sistem bu kadar güvensizdi, bastan söyleseydinizde bilet almasaydık.

biletler alındı mı?

Hazırsanız başlıyoruz.

Tüpçü beni bul 1 e 3 pay ile kırışalım

almayın ve kazandırmayın .

bir basit matematik yapın lütfen. adamlar bilet satışından gelen hasılattan çok daha az ödül veriyor + bu çekilişlerdeki "noter huzuru" denen formatta temizlik görevlisi abiye takım ceket giydirip orda tutsalarda olur mesela .

1 kişiye çıktı vs vs hayatta inanmam - veririler birisine biraz para "çıktı diye takıl" derler . sonra istedikleri erlere gider o para.

kanmayın şu düzene.

Son düzenleme:
bu adam mp'yi aldı alalı kimseye kuruş çıkmıyor , sayısal bile çıkmıyor kimseye,

ikramiyeyi devret devret, sonra diiğer cebe cukkaaa

Velev ki hasbelkader sıradan bir vatandaşa çıksa, talihli kişi sıradan bir vatandaş olduğuna kimseyi inandıramaz..

Memleketi, insanları ne hale getirdiler.. Hiç bir kuruma, hiç kimseye güven diye bir şey kalmadı..

Milyarder filmindeki ikramiyeyi kazanan istasyon şefine 'sen kimin adamısın' diye soran olmadı.. Çünkü senaryoda yoktu, bu tür şeyler kimsenin aklına gelmiyordu.

Yav nesine gibi yerler bile 300 400 bini insanlara vermeye calışırken birbir hinlik yaratan yerler ekşide bir sürü konu var adamın 1 milyon tl bile olmayan parasınını vermemek için kupon editliyorlar. Ben türkiye'de birine 5 milyon lira ikramiye çıksa onun bile verilmeyeceğini düşünüyorum. Acından geberen bir ülke verir mi o parayı kimseye

Yılbaşı milli piyango ikramiyesi, Sayısal Loto ikramiyesi, Süper Loto ikramiyesi vs... 100 küsür 200 küsür 400 küsür milyonları, hiç bilmedikleri tanımadıkları bir adama vermezler ondan şüphem yok. O yüzden 10 numara, Şans Topu gibi 500 bin, 1 milyon civarı ikramiyesi olan çok daha küçük ikramiyeli oyunları, Nasreddin hoca misali ya tutarsa diyerekten arada bir oynarım.

Özellikle MP özelleştikten ve 46'lık tüpçüye verildikten sonra o büyük ikramiye vaad eden oyunları oynamam. Dediğim gibi o kadar büyük paraları bilmedikleri adamlara vermezler mümkün değil. Atıyorum danışıklı dövüş ile iktidara yakın bir cemaat mensubuna çıkartırlar ve parada cemaate aktarılır, komisyonunu alan alır vs... Ha ikramiyesi küçük olan oyunların çekilişi legal olarak yapılıyor mudur o da tartışılır tabi.

Geri
Üst Alt