GSC Haber Dortmund Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

burak yok selçukta çıkarsa oyundan kenarlara da adam akıllı değişiklik olursaaaa oo ço şey istemisim..orta sahadan şut çekeceğiz hamitle cemailiyle en on ne zaman şut çektiler bilmiyorumda taktiğimiz bu

Hasan Şaş a göre sneijderin arkasında durmamalıymış taraftar...Wesley bunlara ne yaptı arkadaşlar ? Bilen biri var mı ?

la arkadaş çok kanıma dokunuyo bu nasıl kadro ya ya bari selçuğuda kes hadi düzeltmiyon en azından selçuğuda görmesin gözümz yığ hepsini orta saha yığ

Bu kadroda eleştirilebilecek noktalar;

Hiç sol bekte görev almamış Balta bir anda sol bekte 11'de. Ama Telles'in rezil top oynadığını düşününce çok ta kötü bir tercih değil
Orta alanda 4 tane dana var gene. Kimse buna kanatlı sistem demesin, değil. Hamit Selçuk Dzemaili Melo, 4 tane orta saha. Hepside ağır oyuncular ve formsuzlar. Bunlardan 2 tanesi oynatılıp , Bruma-Emre Çolak kullanılmalıydı. Ya da en azından Dzemaili/Hamit yerine Bruma..

herkes Tellesin hücum gücünden bahsediyor da bi tane güzel ortasını görmedim kaç haftadır. balta olması bence mantıklı, biraz yavaş kalıcak ama önündeki destek olacak anlaşılan. ortasahada rahat top yaptırmamak için kalabalık tutmuş ama tutarmı bilmem. adamların yönlenişi açığa çıkmaları başarılı. umarım alırız bu maçı. kontraatak oynamayacağız bence. başka bişey izleyeceğiz bu akşam.

Arkadaşlar bana cemali ne yapar ne özelliği var biri yazsın yemin ediyorum kaç MACTIR seyrediyorum bir tane özelliğini göremedim BIRI YAZSIN BENDE BILMEK ISTIYORUM ARTIK

Geri
Üst Alt