zamanlama olarak cok iyi bir an 'a denk getirilmesi bvb camiasi adina onemli bir adim.
bu haberle - hummel kanimca takim da 1 sezon daha kalir gibi.
nacizane olarak terzic'i pek begenmiyordum
ozellikle bundes baglamin da . (devamliligi olmayan) inconsistent bir cizgisi var idi . keza lokal kupa dan da iki sezon ust uste erken elenisler de eksi yazdi.
bvb nin cl mucize yuruyusu yaniltici olabilir. <<< ki ,kanimca bu nokta da nuri ve bender'in etkisi yadsinamaz bir gercek. nuri gelir gelmez. ; *maatsen'i invert role devsirmesi onerisi, taktik olarak da onceki bvb maclarina nazaran kendisinin gelisiyle - *geriden pasli oyun kurulumu yapilirken bununla birlikte hatlarin arasinin daralmasi dokunuslariyla bvb oyun olarak transitions olayini progresiv baglamda uygulamaya basladi. bu nacizane gozlemledigim noktalar salt terzicli bvb donemin de pek yoktu. son maclari izlerken nuri ekibe gelir gelmez ghost taktik uygulamasi yapmislar sanmistim.
nuri getirilisi disinda , cok kritik degisimler nazarimda ;
ricken'in sportif direktorluge getirilmesi , bir de cok cok onemli olan;
yeni sezon ozelin de bvb nin kanimca en zeki adimi *elmas goz'u kulube tekrardan kazandirmasi . << diger baslikta kismen deginmistim ) .
sozun ozu ;
nuri kardesime yurekten basarilar diliyorum. kendisini ilk u17 milli takim donemi izledigim de buyuk oyuncu olacagini hissetmistim. sakatliklar olmasaydi, muhtesem bir kariyer cizelgesi var idi. kendisini secen takimlarin ismi zaten basli basina referans - ne denli ozel bir oyuncu oldugu .
sahsen, hocalik yolunda da basarili olacagini dusunuyorum .
kanimca ciddi bir sinav olacak, bi nevi meydan okuma olacak bvb birlikteligi .
saygi ve selamlar