dorukhan toköz

Regista

Taylan Dorukhan

Var bir züğürt tesellimiz.

12 milyon lira maasla gelsin bize. Gelecek seneye en fazla 1 milyon € olur o rakam zaten.

Umarım alabiliriz. Sevdiğim tarzda bir oyuncu.

O orta saha da gol atacak oyuncu goremiyorum, o yuzden ileri uclu bomba gibi olmali gol konusunda ama benimkide fantazi iste.

Ben de tam tersi Taylan ve Dorukhan'ın gol atma becerilerine çok güvendiğim için ikisini box to box yazdım. Mert Hakan şoparını da o yüzden istiyordum. Acil şekilde gol atabilen orta sahaya ihtiyacımız var diye düşünüyorum.

Ozan'i satip bunu alirlar seneye

Futbol imamlığı da serbest çokta şaapmamak lazım.
Hakan Şükür fetullaha sokim türkiyede kocam deseydi fetoculuktan yargılanıp kulüp bile kapatılırdı. Ama bu dil oğlan için herşey mübah

Fenerbahçe, Dorukhan Toköz'e yıllık 1.2 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme teklif edilecek.

(Fanatik)

Fener'in 1.2 milyon vereceği yazılıyorsa en azından 1.8 kazanacağını farzetmek lazım. Güzel para.

belliydi fenere gideceği zaten. bizim transfer kabızı yönetim ve ayartıcı emre b. yi kefeye koyunca, oyuncunun karakter koyup bize gelmek için direttiği durumlar dışında bizim bunların elinden oyuncu kapmamız zor bu yönetimle, ünal aysal döneminde istediğimiz her yerliyi rahatça kapardık bunların elinden, şuan tam tersi bi tablo oluştu.

Geri
Üst Alt