dorukhan toköz

Üzüldüm yav formanın değerini bilen canla başla mücadele eden adamdı hangi takımda olursa olsun severim böyle topçuları.

geçmiş olsun. nolmuş kırık falan mı

edit

Beşiktaş'ta sevdiğim ender oyunculardan birisi. Hep bir fazlasını yapmak istediği için Vida'yla düğüm olacakları pozisyonda adımlık yer bulamayıp fena duruma getirdi dizi. Bizim Uğur'un Konya'daki sakatlığına benzedi biraz. Allah şifa versin.

Aytemiz Alanyaspor maçında sağ bekte görev yapan Beşiktaş’ın oyuncusu Dorukhan Toköz, karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Toköz’ün ameliyat edileceği ve yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Süper Lig’in 7. haftasındaki karşılaşmanın 73. dakikasında Alanyasporlu Cisse ile ikili mücadeleye giren futbolcu, sağ dizinin üzerine düştü ve bu sırada takım arkadaşı Vida’yla da çapıştı.

Acı içerisinde yerde kalan Dorukhan Toköz, sağlık ekiplerinin anında müdahalesiyle sahayı sedyede terk ederken yerine Douglas Pereira dahil oldu.

Dizi dönen Dorukhan Toköz hastaneye götürülürken 23 yaşındaki milli futbolcu sahadan gözyaşları içerisinde ayrıldı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan siyah beyazlı kulüp, “Bu akşamki maçta sakatlanan oyuncumuzun sağ dizinde Patella ( diz kapağı) çıkığı ve bu bağlı diz kapağından kıkırdak kopması tespit edilmiş olup, oyuncumuz ameliyat edilecektir” ifadelerini kullandı.

Sözcü

Geçmiş olsun milli takım için kötü oldu bjk nin canı cehenneme

Gecmis olsun uzucu birsey

diz kapağı çıkmış sanırım, kıkırdak kopukluğu varmış.
geçmiş olsun , umarım diğer sakatlanıp futbol hayatı biten bjkli topçular gibi avareye bağlamaz Türkiye ortasahası için önemli 1 adam.

Gecmis olsun. Canini disine takan ender oyunculardan biriydi.

Yahu zamaninda satacaklardi. Abdulkadir de sakatlandi

Takımdan ayrı çalışmalara devam ediyor
EQCzZ77X0AAxyrW

EQCzYxhX4AIEME_

EQCzYyIVUAEeGPY

EQCzZPNX0AAV1jO

Ben anlamiyorum abi, soyle kizlara mesaj atacana. Binlerce bundan daha guzel kizlar var.
Hakan dert etme bu kadar. Binlerce bundan daha güzel kızlarla da takılıyordur buna yazdı diye engel yok önünde. Yazı dilini takdir ettim ama Dorukhan'ın.

Geri
Üst Alt