dorukhan toköz

bu futbolcular niye mal mal karılara yazıyor karının tipi hortlak gibi

Kadın reklamını yapıyor işte.

Bunda anlamayacak bir şey yok arkadaşlar bu karıyı tanıyanınız var mıydı?

Yok

Bu kadınlar bu gibi isimleri ifşa ederek piyasa yapıyor bu adamlardan ne kadar alacaklar ki?

Ama bu sayede ifşa etse ses getirmeyecek bir sürü müşterisi olacak

Bunu yaparken de kendisini aklıyor zira toplum kadını öncelediğinden namussuz dorukhan oldu kadın ifşa ederek hem network hem de namus üzerinden prim yaptı garip ama gerçek:)

Çökülmeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Koç ile yan yana imza atarken Beşiktaş'a salladığını görür gibiyim.

Nasil tek tarafli fesih etmis? Aylardir parasinimi almiyor diye? Bu adamin maasi baya düsük ve satilabilecek nadir oyuncularindan biri. Normalde maasini ödemislerdir bence. Ben olsam Lens gibi adamlarda yalanda maasi gec öderdim

1 yıllık performanstan sonra böyle para triplerine giren oyuncuların kariyerleri uzun soluklu olmaz

Daha bu yasta parayi sıkıntı eden adamlar hic icime sinmiyor ama kumasi baya iyi. Alinabiliyorsa uygun bi paraya alinmali. Baya iyi bir yerli rotasyonu olurdu.
Mesele su. Onceki yonetim baya bir iyilestirilmis maasla birlikte sozlesme uzatma sozu vermis. Yeni yonetim de bu kadar agir bir sakatliktan nasil donecegi belli olmayan bi adama tutup da ballı bir sozlesme vermek istemiyor. Dogrusunu da yapiyorlar. Daha sozlesmesinin bitmesine 1 sene var. Sozlesmeyi kaptiktan sonra kendini salmak Turk futbolculara stok halde gelen bi ozellik, malum. Bknz: Ozan Tufan.

Geri
Üst Alt