Dostluk Maçı | Yıldızlar Karması 8-6 Young Boys | Maç Sonucu | TV2

Bu genelde bizim Türk Futbolcularında olan birşey. Doyuma ulaştıktan sonra vitesi düşürürler...

Bu herkes için geçerli. Ha evet belki Hakan Şükür şu haliyle bile oynar Galatasaray'da.

Saç baş yoldurdu demem onu eleştirmekten ziyade genel Türk futbolcusu karakterini anlatmak içindi.

Ama Burak kendi içinde bir savaş yaşıyor. Kendiyle ilgili bir sorunu var.

Burak yeteneksiz, başka bir şey değil. İçinde savaş falan yaşamıyor, üzgünüm.

Hakan Şükür'ün Lewandowski'den eksiği yoktu.

Hakan Şükür zamanında Avrupa'nın en iyi santraforlarından biriydi, ister kabul edin ister etmeyin. Hız,hava topları, top tekniği, oyun görüşü, pozisyon bilgisi vs.. hepsi ortalama üstü iyiydi. Bir santrafordan fazlasıydı yani Hakan Şükür. Siyasi görüşlerini ben de hiç benimsemiyorum ama Hakan Şükür'ün müthiş bir santrafor olduğu gerçeğini değiştirmez bu. Şu anki hali bile bizim Burak ve Umut'tan iyidir. :)

kör ölmüs badem gözlü olmus..top teknigi iyi falanda degildi hakan´in..hele o kacirdigi golleri bugünkü ergenler görseydi hakan sükür´ü taksim meydaninda asmislardi bile...Allah´tan o zamanlar forum,internet bukadar yaygin degildi..galatasaray haric her takimda rezil rüsva olan bir adam asla avrupa´nin en iyi santraforlarindan olamaz..iyi bir takim oyuncusu deseydin daha inandirici olurdu..

burak ve umut icin yazdiklarinda haklisin ama:)

kör ölmüs badem gözlü olmus..top teknigi iyi falanda degildi hakan´in..hele o kacirdigi golleri bugünkü ergenler görseydi hakan sükür´ü taksim meydaninda asmislardi bile...Allah´tan o zamanlar forum,internet bukadar yaygin degildi..galatasaray haric her takimda rezil rüsva olan bir adam asla avrupa´nin en iyi santraforlarindan olamaz..iyi bir takim oyuncusu deseydin daha inandirici olurdu..

burak ve umut icin yazdiklarinda haklisin ama:)

Yani çok saç baş yolduğumuz zamanlar oldu ama bunun nedeni dönem dönem çok gol kaçırmasıydı sadece. Performansı değişmezdi, sürekli katkı sağlardı takıma. Gol kaçırmasını da çok fazla yorulmasına bağlıyorum. Aşırı pres yapıyordu, sen biliyorsun ama bilmeyen arkadaşlara örnek olarak yazayım, sahada koşmaktan başka hiçbir işe yaramayan Umut'tan çok daha etkili bir pres yapardı. Çok defa Dünya karmasına seçilmişti çeşitli organizasyonlarda. Duygusal yapısı yüzünden yurtdışında başarılı olamadı ama benim gözümde Avrupa'nın en iyi santraforlarından biriydi. Hatta ilk 10 içine rahat sokarım. Senin görüşüne de saygım var ama.

Yani çok saç baş yolduğumuz zamanlar oldu ama bunun nedeni dönem dönem çok gol kaçırmasıydı sadece. Performansı değişmezdi, sürekli katkı sağlardı takıma. Gol kaçırmasını da çok fazla yorulmasına bağlıyorum. Aşırı pres yapıyordu, sen biliyorsun ama bilmeyen arkadaşlara örnek olarak yazayım, sahada koşmaktan başka hiç bir işe yaramayan Umut'tan çok daha etkili bir pres yapardı. Çok defa Dünya karmasına seçilmişti çeşitli organizasyonlarda. Duygusal yapısı yüzünden yurtdışında başarılı olamadı ama benim gözümde Avrupa'nın en iyi santraforlarından biriydi. Hatta ilk 10 içine rahat sokarım. Senin görüşüne de saygım var ama.

zaten senin farkli görüslere saygili bir arkadas oldugunu biliyorum süha..bence hakan kosmaktan ziyade, basli basina kötü bir gölcüydü..kolay diyebilecegimiz golleri kacirmasi sadece cok pres yapmasina bagliyamayiz,tabii ne hikmetse zor diyebilecegimiz jenerik golleri atanda hep o oluyordu..duygusal yani profesyonelliginin önüne gectigi tezin dogru..umut bulut denen arkadas deli dana gibi kosmayi pres yapmak saniyor maalesef,zaten fazla konusmaya degecek bir futbolcuda degil.

zaten senin farkli görüslere saygili bir arkadas oldugunu biliyorum süha..bence hakan kosmaktan ziyade, basli basina kötü bir gölcüydü..kolay diyebilecegimiz golleri kacirmasi sadece cok pres yapmasina bagliyamayiz,tabii ne hikmetse zor diyebilecegimiz jenerik golleri atanda hep o oluyordu..duygusal yani profesyonelliginin önüne gectigi tezin dogru..umut bulut denen arkadas deli dana gibi kosmayi pres yapmak saniyor maalesef,zaten fazla konusmaya degecek bir futbolcuda degil.

Yeni nesil Türk futbolculardan bir iki tanesi dışında hiç biri konuşmaya değecek adamlar değil maalesef.

Hakan Sukur gibi 33 yasinda forvetim olsun, Burak ve Umut yerine raziyim.

Kral Hakan Sukur!!!

Krali karsilastiracaginiz turk bir santrafor yok. Onun ayakkabisi olamaz simdi ki turk forvetler.

Hagi filan hikaye, kralin yeri ayri benim icin. Keske bir tane forvet yetistirseydi kendisi gibi en cok ona uzulurum.

Krali gectim, Necati Umit'in bile yanina yaklasamaz Burak ve Umut birakin Krali.

Yanlis adamlarla kiyasliyorsunuz.

Hakan Sukur gibi 33 yasinda forvetim olsun, Burak ve Umut yerine raziyim.

Kral Hakan Sukur!!!

Krali karsilastiracaginiz turk bir santrafor yok. Onun ayakkabisi olamaz simdi ki turk forvetler.

Hagi filan hikaye, kralin yeri ayri benim icin. Keske bir tane forvet yetistirseydi kendisi gibi en cok ona uzulurum.

Krali gectim, Necati Umit'in bile yanina yaklasamaz Burak ve Umut birakin Krali.

Yanlis adamlarla kiyasliyorsunuz.

hagi filan hikaye demen pek olmadi kardesim..

hagi filan hikaye demen pek olmadi kardesim..

Bende ki Kral sevgisi baska abi :D Cok seviyordum futbolcuyken o yuzden siyaset ile ilgili soylemlerini filan hic okumamisimdir saygimi kaybetmemek icin. Yoksa Hagi yetenek olarak Hakan Sukur'un fazlasiyla onundeydi tartisilacak bir sey degil zaten :D

Bende ki Kral sevgisi baska :D Cok seviyordum futbolcuyken o yuzden siyaset ile ilgili soylemlerini filan hic okumamisimdir saygimi kaybetmemek icin. Yoksa Hagi yetenek olarak Hakan Sukur'un fazlasiyla onundeydi tartisilacak bir sey degil zaten :D

sagol kardesim..simartiyorsun beni:DD

Gözümüzün pası silinsin biraz :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=YZvO326NWhQ[/media]

KRAL HAKAN ŞÜKÜRRRRRRRRRR SENİ ÇEKEMEYEN BÜTÜN REFİQLERİN SURATINA TÜQÜR :DDd.d.d.d:D:D:dD

La Hakan Sükür oynadigini simdik fark ettim.

Yürü be Kral. :ka21:

Zidane bizim ligde rahat oynar hala. Iyi bir gol/asist istatistigi bile yapar.

zidane gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ,,, biraz form tutsun koy madrid e modricle iyi 2li olur , koy arsenale özil i keser

Eskileri görmek mutluluk verici. Tabii Hakan Şükür'ü görmek ayrı güzel.

Bh-2Y-KIAAATcQh.jpg

Geri
Üst Alt