dostluk maçı

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Hocaların Hocası
beşiktaş, fenerbahçe ve galatasarayın tüm gelirini deprem zedelere bağışlayacağı karma bir maç organize edilemez mi?

Fenerbahçe Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yapılan toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, "Hatayspor ve Gaziantep FK'nin tüm mali yükünü biz sırtlayacağız." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Öte yandan Gaziantep FK ve Hatayspor'a destek amaçlı birçok uygulama düşündüklerini belirten Koç, "Yurt dışı federasyonlardan ve büyük takımlardan yardım amaçlı maç teklifleri geliyor. Aramızda turnuva yapılabilir mi onları da konuşuyoruz." dedi.

Bir dönem Galatasaray forması giyen Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza ile birlikte Türkiye için bir yardım maçı organize etmeyi planladıklarını duyurdu.

Melo, 'Bizler G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş'ı temsil etmiyoruz. Ben sadece yardım için buradayım. Çok üzüldüm. Bu olayları herkes unutacak fakat bizler unutmayalım. O zamanlarda biz maç yapabiliriz. Gün Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor günü değil. Zaman; birliktelik zamanı. Ulusun toplanması lazım. Türkiye için birlikte olmamız lazım. Umarım Tanrı Türkiye'yi korur. Elimden gelen her şeyi yapacağım' diye konuştu.

Her kulup (GS, FB, BJK) kendi baglantilarini kullanip yurtdisindan prestijli bir takimla oynayabilir. Kendi aramizda olursa yine bogusuruz.

Türkiye ligi karması Messi ve Ronaldoylu dünya karmasına karşı bir dostluk maçı düzenlenmeli.
Çok ülkede yayınlanır bu maç ve gelirler daha fazla olur.
messi ile tekrar maç yapma fırsatını duysa ronaldo koşa koşa gelir

ronaldo-homelander.gif

Fenerbahçe Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yapılan toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, "Hatayspor ve Gaziantep FK'nin tüm mali yükünü biz sırtlayacağız." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Öte yandan Gaziantep FK ve Hatayspor'a destek amaçlı birçok uygulama düşündüklerini belirten Koç, "Yurt dışı federasyonlardan ve büyük takımlardan yardım amaçlı maç teklifleri geliyor. Aramızda turnuva yapılabilir mi onları da konuşuyoruz." dedi.

boyle cok sayida maclarin ayni anda oynanmasi icin ne zaman var ne de fiksturde bosluk, yaz doneminde bile olmayacak ligler 3 hafta daha ertelendigi icin. cl on eleme maclari temmuz'da basliyor, milli maclar var vs.

Yok olamaz malesef, hala akıllanmamış ve akıllanmayacak dostluktan nasibini alamayacak taraftar/yönetici profilleri var

hayır bizim seviyemiz roma!

Buna mevcut ortamdan dolayı sıcak bakamıyorum. Kulüpler yardım organizasyonları yapmaya devam etse kafidir. Çok istiyorlarsa bütçelerinden nakdi yardım da yapabilirler ayrıca, ya da ISTANBUL UNITED ortak bir para yardımı toplayabilir. TV 8,5 gibi bir kanal bu org. için ideal olabilir.

2014'te soma için süper kupa manisa'da oynanmıştı. Tribün gelirleri de soma madencilerinin ailesini gidiyordu

ancak o maç tarihin en gergin gs-fb maçlarından biri oldu hatırlarsınız

herkes yabancı takımlarla yapsın işte

ukrayna'daki savaş yüzünden shakthar ve kiev tüm dünyayı dolaştı geliri ukrayna'ya bağışladı

Geri
Üst Alt