dostluk maçı

2014'te soma için süper kupa manisa'da oynanmıştı. Tribün gelirleri de soma madencilerinin ailesini gidiyordu

ancak o maç tarihin en gergin gs-fb maçlarından biri oldu hatırlarsınız

herkes yabancı takımlarla yapsın işte

ukrayna'daki savaş yüzünden shakthar ve kiev tüm dünyayı dolaştı geliri ukrayna'ya bağışladı
O Mac resmi maçtı hazırlık turnuvası yapılıp yabancı büyük takimlarin olduğu geliri bağışlanmali

O Mac resmi maçtı hazırlık turnuvası yapılıp yabancı büyük takimlarin olduğu geliri bağışlanmali

resmi-dostluk fark etmez

bizim ülkemiz unutkan bir millet. 2-3 ay sonra ligler başlayıp sezon kızışınca yine kavgalar başlar ve sezon sonu fb-gs dostluk maçı bile olmaz hatta

almanya'da atıyorum bremen, dortmund ile maçlar yapılsın türk-almanlar beraber kol kola izlesin geliri deprem bölgesine bağışlansın

bence çok daha mantıklı olur

Bence de bizim takımların arasında direkt maç olmamalı.

Maçların amacı ne kadar birleştirici bir unsur olsa da bu maçlarda yine de istenmeyen görüntülerin ortaya çıkma ihtimali az değil maalesef.

Takımlardan ziyade lig içinden yerli karma vs. yabancı karma türünde bir maç olabilir ama meaela.

2016 da Yildizlar karmasi maçi olmustu. Her takimdan oyuncular gönderilmisti Yabancilar-Yerliler Maci olmustu. Buna benzer NBA de oldugu gibi bir All Star karmasi maçi yapilsin. Yayin gelirleri, stad gelirleri, maç esnasinda SMS kampanyasi vs bütün gelirler yardim için kullanilsin

Şuan olmamalı bence hem zaman yok hem gerginliğe sebep olabilir

Biz yeni sezon hazırlıkları kapsamında buraya 3 iyi takım çağırır emirates cup benzeri bi turnuva düzenleriz gelirlerde çok olur tek maç yerine 4 maç yapılacağı için,gelirlerde bağışlanır güzelce depremzedelere

Türkiye Ligi Karması ile Dünya Karması teklifi yapalım. Hatta lig karmasının ilk 11’i halk oyu ile belirlensin belli bir bağış karşılığında.

Bjk ile dostluk maci falan yapilmaz.bjk ve fb karmasi milli takimla oynasin.biz zaten roma ile yapiyoruz

Son düzenleme:
En erken sanırım milli maç arasında yapılabilir o da 25 mart civarında olur oynayacak futbolcuların bir önemi yok iyi bir organizasyon düzenlenebilir.

Roma ile düşünülen hazırlık maçı milli aradan önce olması zor Roma'mım fikstüründen dolayı ama Milli arada olabilir. Önümüzdeki hafta sonu ve ondan sonraki hafta içi ve sonrası olarak 3 tane maç yapılabilir. Lakin stadta ki yardım organizasyonu ve ülkedeki durumdan dolayı maçların yurt dışında olması toplanacak gelir içinde daha iyi olabilir. Yine de takım bulmak zor olacaktır.

3 kulübün birbiri arasında dostluk maçı adı altında maç yapması bu ülkedeki en samimiyetsiz olaylardan bir tanesi. Amaç yardım toplamak tamam; o zaman herkes Avrupa’dan adı sanı olan bir takımla maç yapmalı. Hem daha çok yardım toplanır. Dünyada kim takar bizim kendi aramızdaki maçı zaten. Avrupa’da kimse izlemez.

Kavga et, ana bacı küfür et, pislik yap sonra dostluk maçı yapalım.

3 kulübün birbiri arasında dostluk maçı adı altında maç yapması bu ülkedeki en samimiyetsiz olaylardan bir tanesi. Amaç yardım toplamak tamam; o zaman herkes Avrupa’dan adı sanı olan bir takımla maç yapmalı. Hem daha çok yardım toplanır. Dünyada kim takar bizim kendi aramızdaki maçı zaten. Avrupa’da kimse izlemez.

Kavga et, ana bacı küfür et, pislik yap sonra dostluk maçı yapalım.
Kesinlikle kulüpler arasında yapmaya gerek yok 3 hafta sonra ligler başlayınca hiçbir şey değişmeyecek tekrardan hakemler, kavga dövüş bunlar her zaman olacak.

Biz dostluk maçı yapınca bi bok olmayacak

Bizim "birlikteyiz" dememiz hiç bir halta derman olmayacak

Politik maksatlı işlere gerek yok böyle bir dönemde asıl zarar veren böyle düşünceler

Bu depremin bir olumlu çıktısı yok olamaz da ülke olarak ne büyük bir mallık yaptığımızı her sn hatırlamamız gereken bir ortamdayız samimiyetsiz sarılmalarla üstünü örtüp geçmeye çalışanlara kulak asmayın

Yurtdışından ekiplerle dostluk maçları yapılsın konu kapansın

Dünya Karması en son 2005’te olmak üzere pek çok insani amaçla toplanmış. Dünya Karması’nın toplanması ve ya millî takım ile ya da lig karması ile oynaması en iyi fikir. FIFA’ya imza kampanyası başlatılması gerekiyorsa yapalım. Yayın geliri olur, ciddi ilgi olur.

Daha 2 gün önce biz beraberiz biz kardeşiz diyordu herkes, şimdi herkes tam tersini diyor.
Yavaş yavaş normale dönüyor her şey gibi algıladım ve bu olayın ne kadar çabuk unutulcağına dair kanıt bence

Bütün takımlarımız ve taraftarları hali hazırda ellerinden gelen yardımı yapıyorlar. Dostluk maçında amaç bu yardımın dışardan da sağlanması olmalı bence. O yüzden fikstürü uygun takım bulurlarsa yurt dışında bu maçların yapılması daha iyi olur sanki.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt