Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.345
- 3.678
- 1.778
Yanlış anlamaları düzeltiyorum sadece.Sertan, madem konu açıyorsun, bırak insanlar yorumda bulunsun.
Sen her yoruma bir yanıt yetiştirmeye çalışınca polemik merkezine dönüşüyor konu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış anlamaları düzeltiyorum sadece.Sertan, madem konu açıyorsun, bırak insanlar yorumda bulunsun.
Sen her yoruma bir yanıt yetiştirmeye çalışınca polemik merkezine dönüşüyor konu.
Ülkenin futbolundan memnun değilseniz çıkın gidin bu ülkeden yazıyor. O yüzden kilit.
Ya sev ya terk et muhabbeti 30 yıl öncesinde kalmadi mi? Sevmenin, koru körüne koşulsuz tapmak değil, daha iyi olması için uğraşmak ve eksikleri göstermek olduğunun anlaşılmış olması lazım.
Kanada'ya gidin falan yazmış ya ne diyeyim.
-Tapatalk-
Kanada çok güzel
Yaşanabilecek bi yer.
* LG G2 Tapatalk *
Bu yazımı okuyan çoğu kişi dalga geçecek ama forumda adnan polat doneminde bile böyle bir ortam görmedim bu konuşmayı yapma sebebim artk Musleraya bile laf atılmasından sonra oldu..Muslera Galatasaray'da 4.yilini geçiriyor bu zamana kadar belki 100'e yakin takım arkadaşı olmuştur hepsi geldi gitti ama performansıyla bana göre son 4 senedeki en iyi oyuncumuz...Melo bile gördüğü kırmızı kartlar nedeniyle birçok hatası var ama Muslera 1 2 maçta hata yaptı diye burda yedirmem kardeşim Muslera'yı ve kötü yorumları haketmeyen diğer oyuncularimizi mesnetsizce kötulemek karaktersizliktir madem bu kadar mükemmel oyun istiyorsunuz ülkenin futbolundan memnun değilsiniz gidin Türkiye'den çıkın gidin bu ülkeyi sevmiyorsaniz burda gelip ülke insanina da laf atmayın çıkın gidin Galatasaray'ı da tutmayin...Gidin Real'i Bayern'i tutun...kötü yorumlarınizla forumu kirletiyorsunuz sürekli kötü kötü kötü bıkkınlık geldi foruma giresimiz gelmiyor...Sözüm bu zihniyette olanlaradir..mantiklica yorum yapanlar için değildir...