Dr. Fatih Birol, Dursun Özbek’in "Uluslararası İlişkiler Başdanışmanı” Olarak Atanmıştır

Ne is yapacak

Danismanlik adi altinda hic birsey yapmadan maas alacaksa olmaz

Elmas döneminde de aynı göreve getirilmiş

tapatalk_1649882000969.webp

Bişey diyecem transferlerde özbek direkt aktif rol alacağım diyordu demek ki ilişkiler için bu beyfendiden destek alınacak

Dursun bunu değil de bu dursunu getirmiş sanki

Engin bilgilerinden yararlanıp forvete kimi alacağımızı stoper de kimi satacağımızı danışacak herhalde dursun başkanım

Burak elmas döneminde de varmış galiba o halde torrenti bu şahsa danışıp mı getirdi acaba çünkü öyle kolay kolay bulunacal bir adam değildi torrent

*Ne is yapacak

Danismanlik adi altinda hic birsey yapmadan maas alacaksa *olmaz
* .ben bu soruyu daha kapsamli bazli sormak isterdim sevgili arda .
bu aciklamanin daha net bir acilimi yapilmasi gerekir kulup tarafindan.....

uluslararasi iliskileri -cok kapsamli cesitlilikli ele alinmasi taraftariyim - reklam,sponsorluk, kimi ulke takimlariyla stratejik kardes kulup birlikteligi, vs vb liste uzar gider...... <<<bu semsiye altinda begendigim bir iki ornek,>>>

barca gidip japonlarin amazon'vari sirketiyle rakuten ) buyuk sponsorluk yapiyor . bu marka ile anlasmayi bizde dusunmeliyiz .

ayni barca , asya nin dogusun da bitmiyor, gidiyo diger taraf >>
bizdeki (kirgizlarin cok bel bagladigi yeteneklerin den) *beknaz altyapimiz dan yetisme. kendisinin ulkesin de ufak da olsa bir (gs okulu) vs acilabilirdi . barca da kirgiz yokken, gidip kirgizlarin merkezin de okul acmasi da stratejik, vb yonden bakilabilir .

atlecio nun dip den(arda'yi aldiklari doneme yakin tarih) bugune nasil duzguluge ciktigi da ,akilli uluslararasi anlasmalar birlikteligiyle yukselmesi.....
(hazar bolgesi enerji sirketleriyle cesitli sponsorluklar yapilmisti,yanilmiyorsam.)

bizim >>> daikin ve isuzu vs gibi japon devleriyle uzun suredir olan sponsorluk anlasmalarimizi bir ust evreye tasimak icin neden adimlar atmadigimiza halen anlam veremiyorum. ( japonya da gs okulu, hazirlik maci, ordaki yetenekleri bu tur saygin markalar dolayli takibe alip , kulube kazandirma,,, yeni reklam anlasmalari , kardes kulup anlasmasi ile karsilikli yetenekleri alt yapilar da degerlendirme, tecrube edinme, olasi kulube kazandirma,karsilikli).

sozun ozu, kulup olarak kendisiyle beraber ne tur bir birliktelik dusunuyoruz - bunu detaylica vizyonel ,uzun vadeli planlama yapilanmasi ile dusunmeli .

kagit uzeri duz gostermelik bir anlasma , salt duz yonetici apoleti ile kisitliysa, daha once cok tecrube ettik kulup olarak .

velhasil , kendisi yonetime hos gelmis. iyi icraatlar gormemiz temennisiyle .

saygi ve selamlar .

Koş holding bağlantıları araştırılsın

uluslararası ilişkiler mi? hayırdır iran'a savaş mı açıyoruz?

Adam iyi adam ama bize ne faydası olacak merak ediyorum.

Geri
Üst Alt