Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.207
- 3.013
steam i hiç okumuyorum, pek kullanmıyorum. PS için düşünüyorum
al heis 🠚🠛
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
steam i hiç okumuyorum, pek kullanmıyorum. PS için düşünüyorum
Yılın oyunlarındandıHeis oynanır mı? Önerir misin?
becerememiş biri olarak BG derimBaldurs gate mi bu mu
Çok farklı yapımlar ama iki türü de sevip birisini alabileceksem BG3 derdim kesinlikle. BG3 kalitesinde oyunlarda 10-20 yılda bir geliyor. BG3 dediğimiz oyun, oyun tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyunlarından birisi. 20 yıl sonra bile bir yerlerde birilerine önerilecek.Baldurs gate mi bu mu
PS 5te vakit geçirmelik uzun soluklu oyun arıyorum da hocamÇok farklı yapımlar ama iki türü de sevip birisini alabileceksem BG3 derdim kesinlikle. BG3 kalitesinde oyunlarda 10-20 yılda bir geliyor. BG3 dediğimiz oyun, oyun tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyunlarından birisi. 20 yıl sonra bile bir yerlerde birilerine önerilecek.
DD2 de kendine has çok başarılı bir oyun. İkisi farklı türde oyunlar, bunu da mutlaka denemelisin.
BG3 ömürlük diyebilirim ancak ben Larian oyunlarını arkadaşımla oynamayı seviyorum. Co-op olayı çok güzel. BG öncesi Divinity: Original Sin 1 ve 2'yi de oynayabilirsiniz solo oynayaccaksanız.PS 5te vakit geçirmelik uzun soluklu oyun arıyorum da hocam
1 i oynadım hocamBG3 ömürlük diyebilirim ancak ben Larian oyunlarını arkadaşımla oynamayı seviyorum. Co-op olayı çok güzel. BG öncesi Divinity: Original Sin 1 ve 2'yi de oynayabilirsiniz solo oynayaccaksanız.