Dream League Soccer

GSC Root

Root Administrator
Yönetici
Administrator
Root Administrator
[h=1][/h]
Ücretsiz Appstore ve Android uygulamaları olan Dream League Soccer, popüler futbol oyunları arasında basitliği ile ön plana çıkıyor. Takımınız size default olarak veriliyor ve kolaylıkla geliştirmeniz için oyunu oynamanız ve puanlar kazanmanız yeterli oluyor. Oyuncularınızı geliştirerek, ligde iyi dereceler yaparak ve stadyumunuzu geliştirerek üst liglere tırmanabildiğiniz oyun, istediğiniz oyuncuları takımınıza transfer ederek kendinize özgü en iyi takımı yapmanıza olanak sağlıyor. Wi-Fi yada Bluetooth üzerinden maçlar düzenleyebilmeniz oyuna ekstra bir rekabet ortamı katabilmenizi sağlıyor.

Uygulama boyutu diğer futbol oyunlarına kıyasla inanılmaz derecede düşük, her futbolseverin tablet yada mobil telefonunda bulunabilecek bir oyun.

www.firsttouchgames.com

Baya zevkli bence sıkıntısı ise transfer ettiğin adamı geri yollarken bedava gitmesi:)

Hacı alakası yok. Çok ilgi çeken Fifa ve FM için alt forum kurduk, ama PES ve DLS gibi sac ayakları eksik kalmasın diye de bunları ekledik.

Ben de bir kullanıcısı olduğum için iyi biliyorum. Tek esprisi o.

Mezun olup buldugum ilk isten kovulma sebebimdir bu oyun :)

HTC One cihazımdan gönderildi

Mezun olup buldugum ilk isten kovulma sebebimdir bu oyun :)

HTC One cihazımdan gönderildi
Peki ne seviyeye geldin oyunda?

Benim açımdan, artık hiçbir maçı kaybetmemeye başladığım ve ardı ardına yüzlerce maç kazanabildiğimde oyun cazibesini yitirdi biraz. Hem de bunu Ronaldo'lu Messi'li takımlarla değil bulabildiğim Galatasaray'lı oyuncularla yaptığım için handikaplı olduğum da söylenebilir.

Sonrasında kendimi enteresan ve güzel goller atmaya verdim bir süre. Hala haftada 3-4 maç yaparım ortalama.

Peki ne seviyeye geldin oyunda?

Benim açımdan, artık hiçbir maçı kaybetmemeye başladığım ve ardı ardına yüzlerce maç kazanabildiğimde oyun cazibesini yitirdi biraz. Hem de bunu Ronaldo'lu Messi'li takımlarla değil bulabildiğim Galatasaray'lı oyuncularla yaptığım için handikaplı olduğum da söylenebilir.

Sonrasında kendimi enteresan ve güzel goller atmaya verdim bir süre. Hala haftada 3-4 maç yaparım ortalama.

Abdullah Abi bende maç kaybetmemeye ve daha overrated futbolcularla maç kazanmaya başlayınca , fantastik gollerin adamı olunca telefonumdan oyunu sildim. Hala düşünüyorum tuvalette DLS ile geçirdiğim zamanlarda biraz daha işime konsantre olabilseydim neler olurdu diye :o

yön tuşlarını garip bulduğumdan anında silmiştim

••ÜNAL AYSAL İSTİFA••

Harikulade bir oyun. Uzun zamandır oynuyorum. Tavsiye ederim :ka21:

Geri
Üst Alt